Designový Časopis
Designový Časopis
Luxusní Hybridní Piano

Exxeo

Luxusní Hybridní Piano EXXEO je elegantní hybridní klavír pro moderní prostory. Je to jedinečný tvar ztělesňující trojrozměrné spojení zvukových vln. Zákazníci si mohou své piano plně přizpůsobit tak, aby bylo v souladu s jeho okolím jako dekorativní umělecké dílo. Toto špičkové klavír je vyroben z exotických materiálů, jako jsou uhlíkové vlákno, prvotřídní automobilová kůže a hliníkový hliník. obnovuje široký dynamický rozsah klavírů prostřednictvím zvukového systému reproduktorů o výkonu 200 W, 9. Jeho vyhrazená vestavěná baterie umožňuje klavíru hrát až 20 hodin na jedno nabití.

Prodej Dům

Zhonghe Kechuang

Prodej Dům Tento projekt sleduje hloubku a přesnost materiálu, technologie a prostoru a zdůrazňuje integritu funkce, struktury a formy. Díky kombinaci světelného efektu a nových materiálů tvoří ty nejlepší estetické prvky, aby se dosáhlo cíle špičkového designu, aby lidé získali neomezený smysl pro technologické využití.

Bytový Dům

Casa Lupita

Bytový Dům Casa Lupita vzdává hold klasické koloniální architektuře Merida v Mexiku a jeho historických čtvrtích. Tento projekt zahrnoval restaurování casona, které je považováno za památkové místo, jakož i architektonického, interiérového, nábytkového a krajinářského designu. Koncepčním předpokladem projektu je vedle sebe koloniální a současná architektura.

Cifi Kobliha Mateřská Škola

CIFI Donut

Cifi Kobliha Mateřská Škola Mateřská škola CIFI Donut je součástí obytné komunity. Za účelem vytvoření předškolního vzdělávacího místa spojujícího praktičnost a krásu se snaží zkombinovat prodejní prostor se vzdělávacím prostorem. Prostřednictvím prstencové struktury spojující trojrozměrné prostory jsou budova a krajina harmonicky integrovány a vytvářejí místo činnosti plné zábavy a vzdělávacího významu.

Likér

GuJingGong

Likér Kulturní příběhy předávané lidmi jsou uvedeny na obalu a vzory pití draka jsou pečlivě nakresleny. Drak je v Číně respektován a symbolizuje příznivost. Na obrázku Drak vyjde napít. Protože je přitahováno vínem, vznáší se kolem láhve vína a přidává tradiční prvky, jako je Xiangyun, palác, hora a řeka, což potvrzuje legendu Gujing tribute wine. Po otevření krabice bude existovat vrstva kartonového papíru s ilustracemi, aby krabice měla celkový efekt zobrazení po otevření.

Restaurace

Thankusir Neverland

Restaurace Oblast celého projektu je poměrně velká, náklady na transformaci elektřiny a vody a centrální klimatizaci jsou vysoké, stejně jako další kuchyňské vybavení a vybavení, takže dostupný rozpočet na výzdobu vnitřního prostoru je poměrně omezený, takže návrháři berou „ přírodní krása samotné budovy ", která přináší velké překvapení. Střecha byla upravena instalací střešních světlíků různých velikostí. Během dne slunce svítí skrz světlíky, vytváří přírodu a harmonizuje světelný efekt.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.