Designový Časopis
Designový Časopis
Prodejní Centrum

Ad Jinli

Prodejní Centrum Tento projekt zrekonstruoval staré budovy v městské zástavbě a dává novým funkčním úkolům, aby budovy splňovaly nové funkční požadavky. Návrháři se snaží přimět lidi, aby přijali moderní styl ve čtyřstupňovém městě od transformace fasády budovy až po návrh dekorace interiéru, aby byla zajištěna integrita realizace projektu.

Přenosný Reproduktor

Seda

Přenosný Reproduktor Seda je funkční funkční zařízení na bázi zpravodajské technologie. Držák pera ve středu je organizér prostoru. Digitální funkce jako port USB a připojení Bluetooth také umožňují přizpůsobení použití přenosného přehrávače a reproduktoru s domácí oblastí. Světelná lišta zabudovaná do vnějšího těla funguje jako stolní světlo. Půvabný pohled na luxus také umožňuje použití atraktivního domácího zboží v interiéru. Lepší využití prostoru je také jednou ze základních vlastností Sedy.

Kancelář

Phuket VIP Mercury

Kancelář Na základě tématu otevřenosti a hloubkového zkoumání značky prozkoumal návrh a vytvořil vizuální integraci vizuální rozšiřitelnosti a příběhu značky s planetou jako hlavním tvůrčím prvkem. Plán vyřešil následující tři problémy s novými vizuálními myšlenkami: Rovnováha prostorové otevřenosti a funkcí; Rozdělení a kombinace funkčních oblastí prostoru; Pravidelnost a změna základního prostorového stylu.

Web

Travel

Web Návrh používal minimalistický styl, aby se nepřetěžovalo uživatelské prostředí zbytečnými informacemi. Je také velmi obtížné používat minimalistický styl v cestovním ruchu, protože souběžně s jednoduchým a jasným designem musí uživatel získat úplné informace o svém cestování a to není snadné kombinovat.

Šálek A Podšálek

WithDelight

Šálek A Podšálek Servírování kousnutí sladké dobroty na straně kávy je součástí mnoha různých kultur, protože je zvykem servírovat šálek kávy s tureckým potěšením v Turecku, biscotti v Itálii, churros ve Španělsku a data v Arábii. U konvenčních talířů se však tyto pochoutky posouvají směrem k horkému kávovému šálku a lepí se nebo se z rozlité kávy vlhnou. Aby se tomu zabránilo, má tento šálek kávy talířek s vyhrazenými otvory, které udržují kávové pochoutky na svém místě. Vzhledem k tomu, že káva je jedním z typických horkých nápojů, má zlepšování kvality pití kávy důležitý význam v každodenním životě.

Branding A Balení

Leman Jewelry

Branding A Balení Vizuální řešení nové identity Leman Jewelry bylo kompletním novým systémem odhalujícím luxus, vynikající, ale sofistikovaný a minimální pocit. Nové logo inspirované Lemanovým pracovním procesem, jejich haute couture design service, vytvořením všech diamantových tvarů obklopujících symbol hvězdy nebo jiskru, vytvořením sofistikovaného symbolu a také ozvěnou zářícího účinku diamantu. V návaznosti na to byly vyrobeny všechny materiály s vysoce kvalitními detaily, které zvýrazňují a obohacují luxus všech vizuálních prvků nové značky.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.