Designový Časopis
Designový Časopis
Obytný Dům

Oberbayern

Obytný Dům Designér věří, že hloubka a význam prostoru žijí v udržitelnosti odvozené z jednoty vzájemně propojeného a spoluzávislého člověka, prostoru a prostředí; proto s obrovskými originálními materiály a recyklovaným odpadem je koncept zhmotněn v designovém studiu, spojení domova a kanceláře, pro designový styl koexistující s prostředím.

Konceptuální Výstava

Muse

Konceptuální Výstava Muse je experimentální designový projekt studující hudební vnímání člověka prostřednictvím tří instalačních zážitků, které poskytují různé způsoby prožívání hudby. První je čistě senzační s použitím termoaktivního materiálu a druhý zobrazuje dekódované vnímání hudební prostorovosti. Poslední je překlad mezi notovým zápisem a vizuálními formami. Lidé jsou povzbuzováni, aby interagovali s instalacemi a prozkoumávali hudbu vizuálně svým vlastním vnímáním. Hlavním poselstvím je, že designéři by si měli být vědomi toho, jak je vnímání v praxi ovlivňuje.

Identita Značky

Math Alive

Identita Značky Dynamické grafické motivy obohacují učební efekt matematiky ve smíšeném vzdělávacím prostředí. Design loga inspirovaly parabolické grafy z matematiky. Písmena A a V jsou spojena souvislou čarou, která demonstruje interakci mezi pedagogem a studentem. Vyjadřuje poselství, že Math Alive vede uživatele k tomu, aby se z nich v matematice stali kouzelní děti. Klíčové vizuály představují transformaci abstraktních matematických pojmů do trojrozměrné grafiky. Úkolem bylo vyvážit zábavné a poutavé prostředí pro cílové publikum s profesionalitou jakožto značky vzdělávacích technologií.

Kolekce Šperků

Biroi

Kolekce Šperků Biroi je 3D tištěná série šperků, která je inspirována legendárním fénixem z nebe, který se vrhne do plamenů a znovu se zrodí ze svého vlastního popela. Dynamické linie tvořící strukturu a vzor Voronoi rozprostřený na povrchu symbolizují fénixe, který ožívá z hořících plamenů a letí k obloze. Vzor mění velikost, aby přetékal po povrchu, což dává struktuře pocit dynamiky. Design, který sám o sobě předvádí sochařskou přítomnost, dodává nositeli odvahu udělat krok vpřed tím, že vykreslí svou jedinečnost.

Umění

Supplement of Original

Umění Bílé žíly v říčních kamenech vedou k náhodným vzorům na povrchu. Výběr určitých říčních kamenů a jejich uspořádání přeměňuje tyto vzory na symboly ve formě latinských písmen. Tak vznikají slova a věty, když jsou kameny ve správné poloze vedle sebe. Vzniká jazyk a komunikace a jejich znaky se stávají doplňkem toho, co již existuje.

Vizuální Identitu

Imagine

Vizuální Identitu Cílem bylo použít tvary, barvy a designové techniky inspirované jógovými pozicemi. Elegantní design interiéru a centra nabízí návštěvníkům klidný zážitek k načerpání nové energie. Návrh loga, online média, grafické prvky a obaly se proto držely zlatého řezu, aby měly dokonalou vizuální identitu, jak se očekávalo, aby návštěvníkům centra pomohl k skvělému zážitku z komunikace prostřednictvím umění a designu centra. Návrhář ztělesnil zážitek z meditace a jógy.