Designový Časopis
Designový Časopis
Domácí Těstoviny Stroj

Hidro Mamma Mia

Domácí Těstoviny Stroj Hidro Mama Mia je sociálně-kulturní záchrana prostřednictvím italské gastronomie. Velmi snadno se používá, je lehký a kompaktní, snadno se skladuje a přepravuje. Umožňuje bezpečnou vysokou produktivitu, poskytuje rodině příjemný zážitek z vaření do každodenního života a interakce s přáteli. Motor je zcela integrován do převodové soustavy a nabízí výkon, robustnost a bezpečné používání a poskytuje také snadné čištění a podporu. Řezá těsto různé tloušťky a je schopen připravit různé pokrmy: těstoviny, nudle, lasagne, chléb, pečivo, pizzu a další.

Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar V dobách high-tech všech digitálních gadgetů, rovinnosti dotykových obrazovek a racionálních jednoobjemových vozidel je projekt Brescia Hommage starou školní dvoumístnou hypercarovou designovou studií, která se považuje za oslavu v době, kdy elegantní jednoduchost, vysoká dotyková materialita, pravidlem hry byla syrová síla, čistá krása a přímé spojení mezi člověkem a strojem. V době, kdy stateční a důmyslní muži jako Ettore Bugatti vytvořili mobilní zařízení, která ohromila svět.

Sukulentní Vyhrazená Pěstební Krabice

Bloom

Sukulentní Vyhrazená Pěstební Krabice Bloom je sukulentní specializovaná pěstební krabice, která funguje jako stylový bytový nábytek. Poskytuje perfektní podmínky pro pěstování sukulentů. Hlavním cílem produktu je naplnit touhu a péči, pro které žijí v městských oblastech s menším přístupem k zelenému prostředí. Městský život přichází v každodenním životě s mnoha výzvami. To vede lidi k ignorování jejich povahy. Bloom si klade za cíl být mostem mezi spotřebiteli a jejich přirozenými touhami. Produkt není automatizovaný, jeho cílem je pomáhat spotřebitelům. Podpora aplikací umožní uživatelům podnikat kroky s jejich rostlinami, což jim umožní pěstovat.

Čajovar

Grundig Serenity

Čajovar Serenity je moderní výrobce čaje, který se zaměřuje na radostné uživatelské zážitky. Projekt se zaměřuje především na estetické prvky a uživatelský zážitek, protože hlavním cílem je odlišit produkt od stávajících. Dok pro výrobu čaje je menší než tělo, které umožňuje produktu dívat se po zemi, což přináší jedinečnou identitu. Mírně zakřivené tělo v kombinaci s krájenými povrchy také podporuje jedinečnou identitu produktu.

Lustr

Lory Duck

Lustr Kachna Lory je navržena jako závěsný systém sestavený z modulů z mosazi a epoxidového skla, z nichž každý připomíná kachnu bez námahy klouzající chladnou vodou. Moduly také nabízejí konfigurovatelnost; dotykem lze každý nastavit tak, aby směřoval do libovolného směru a visel v jakékoli výšce. Základní tvar lampy se zrodil relativně rychle. K vytvoření dokonalé rovnováhy a nejlepšího vzhledu ze všech možných úhlů však bylo zapotřebí měsíců výzkumu a vývoje s bezpočtem prototypů.

Motýlí Věšák

Butterfly

Motýlí Věšák Věšák na motýly dostal jméno pro svou podobnost s tvarem létajícího motýla. Jedná se o minimalistický nábytek, který lze pohodlně sestavit díky konstrukci oddělených součástí. Uživatelé mohou rychle sestavit závěs holýma rukama. Pokud je nutné se pohybovat, je vhodné po demontáži transportovat. Instalace provádí pouze dva kroky: 1.stack oba rámy dohromady a vytvořte X; a rámečky ve tvaru diamantu na každé straně se překrývají. 2. Posuňte dřevěný kus přes překrývající se rámečky ve tvaru diamantu na obou stranách, abyste rámy přidrželi