Designový Časopis
Designový Časopis
Sklenice Na Víno

30s

Sklenice Na Víno Sklenice na víno 30. let od společnosti Saara Korppi je speciálně navržena pro bílé víno, ale lze ji použít i pro jiné nápoje. Byl vyroben v horkém obchodě pomocí starých technik foukání skla, což znamená, že každý kus je jedinečný. Cílem společnosti Saara je navrhnout vysoce kvalitní sklo, které vypadá zajímavě ze všech úhlů pohledu, a když je naplněno kapalinou, umožňuje světlo odrážet se z různých úhlů a navíc si užívat pití. Její inspirace pro sklenku na víno z 30. let vychází z jejího předchozího designu sklenice na koňak z 30. let. Oba výrobky sdílejí tvar poháru a hravost.

Koberec

Hair of Umay

Koberec Tento koberec vyrobený ve starověké nomádské technice chráněné Seznamem nehmotného kulturního dědictví UNESCO, který potřebuje naléhavé zajištění, přináší díky vlněným odstínům vlny a jemnému ručnímu šití, které vytváří objemovou texturu, to nejlepší z vlny. Tento koberec je vyroben ze 100% ručně a je vyroben z přírodních odstínů vlny a nažloutlého tónu obarveného cibulovou skořápkou. Zlatá nit, která prochází kobercem, vydává prohlášení a připomíná vlasy volně tekoucí ve větru - vlasy kočovné bohyně Umay - ochránce žen a dětí.

Kávovar

Lavazza Desea

Kávovar Přátelský stroj navržený tak, aby nabízel kompletní balíček italské kávové kultury: od espressa po autentické cappuccino nebo latte. Dotykové rozhraní uspořádá výběr do dvou samostatných skupin - jednu pro kávu a druhou pro mléko. Nápoje lze přizpůsobit pomocí funkcí pro zvýšení teploty a mléčné pěny. Nezbytná služba je ve středu označena osvětlenými ikonami. Stroj je dodáván s vyhrazeným skleněným hrnečkem a používá Lavazzův tvarový jazyk s kontrolovaným povrchem, vylepšenými detaily a zvláštní pozorností na barvy, materiály & Dokončit.

Kávovar

Lavazza Idola

Kávovar Ideální řešení pro milovníky kávy, kteří doma hledají správný italský zážitek z espressa. Dotykové citlivé uživatelské rozhraní s akustickou zpětnou vazbou má čtyři možnosti a funkci zvyšování teploty, která nabízí zážitek šitý na míru pro každý vkus nebo příležitost. Stroj signalizuje chybějící vodu, nádobu s plným uzávěrem nebo nutnost odstraňování vodního kamene pomocí dalších osvětlených ikon a odkapávací misku lze snadno nastavit. Design s otevřeným duchem, kvalitním povrchem a sofistikovanými detaily je vývojem Lavazzova zavedeného jazykového jazyka.

Stroj Espresso

Lavazza Tiny

Stroj Espresso Malý, přátelský kávovar na espresso, který přináší autentický zážitek z italské kávy do vašeho domova. Design je radostně středomořský - skládá se ze základních formálních stavebních bloků - slaví barvy a aplikuje Lavazzův designový jazyk při vynořování a vytváření detailů. Hlavní skořepina je vyrobena z jednoho kusu a má měkké, ale přesně regulované povrchy. Centrální hřeben dodává vizuální strukturu a frontální vzor opakuje horizontální téma, které se často vyskytuje u produktů Lavazza.

Pohovka

Gloria

Pohovka Design není jen vnější formou, ale je to také výzkum vnitřní struktury, ergonomie a podstaty předmětu. V tomto případě je tvar velmi silnou součástí a právě jeho výřez mu dává jeho specifičnost. Výhodou Gloria je 100% přizpůsobitelnost, přidávání různých prvků, materiálů a povrchových úprav. Velkou zvláštností jsou všechny další prvky, které lze přidat pomocí magnetů na struktuře, což dává výrobku stovky různých tvarů.