Designový Časopis
Designový Časopis
Láhev

La Pasion

Láhev Jedná se o ručně vyráběný objekt navržený Arturem Lópezem, jedním z členů posádky ve studiu Xaquixe. Myšlenku na láhev dostal, když viděl strom, který vypadal jako pár objímající jeden druhého, a to ho přimělo přemýšlet o tom, jak se milovaní lidé spojí, když se navzájem drží „pasión“. Sklo použité při výrobě kusu je z 95% recyklováno, stejně jako celé sklo použité ve studiu Xaquixe. Pece používané ve studiu jsou vyráběny posádkou a jsou napájeny organickým odpadem, jako je například odpadní rostlinný olej nebo biomasa zpracovaná na plynný metan.

Název projektu : La Pasion, Jméno designérů : Studio Xaquixe, Jméno klienta : Studio Xaquixe.

La Pasion Láhev

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.