Designový Časopis
Designový Časopis
Umělecká Instalace

The Future Sees You

Umělecká Instalace Budoucnost vás vidí krásu optimismu, který představuje mladý kreativní dospělý - budoucí myslitelé, inovátoři, návrháři a umělci vašeho světa. Dynamický vizuální příběh, promítaný přes 30 oken na 5 úrovních, oči vyzařují zářivým spektrem barev a občas vypadají, že sledují dav, když vypadají s důvěrou do noci. Těmito očima vidí budoucnost, myslitele, inovátora, designéra a umělce: zítřejší kreativy, které změní svět.

Cigaretový Filtr

X alarm

Cigaretový Filtr X alarm, je alarm pro kuřáky, aby si uvědomili, co dělají pro sebe, zatímco oni to dělají. Tento design je novou generací cigaretových filtrů. Tento design může být dobrou náhradou za drahé reklamy proti kouření a má větší vliv na mysl kuřáků než na jakoukoli jinou negativní reklamu. Má velmi jednoduchou strukturu, filtry jsou vyraženy neviditelným inkoustem, který pokrývá negativní oblast skici a s každým potahem se skica objeví jasněji, takže s každým potahem uvidíte, jak se vaše srdce ztmavuje a víte, co se s vámi děje.

Hořčík Balení

Kailani

Hořčík Balení Práce Arome Agency na grafické identitě a umělecké linii obalů Kailani jsou založena na minimálním a čistém designu. Tento minimalismus je v souladu s produktem, který obsahuje pouze jednu složku, hořčík. Zvolená typografie je silná a typizovaná. Charakterizuje jak sílu minerálního hořčíku, tak sílu produktu, která obnovuje vitalitu a energii pro spotřebitele.

Láhev Vína

Gabriel Meffre

Láhev Vína Aroma vytváří grafickou identitu sběratelské mísy Gabriel Meffre, která slaví 80 let. Pracovali jsme na charakteristickém designu třicátých let, který byl graficky symbolizován ženou se sklenkou vína. Použité barevné desky jsou zvýrazněny ražením a vyražením horkou fólií, aby se zvýraznila strana sbírky.

Balení Potravin

Chips BCBG

Balení Potravin Výzva pro realizaci čipových obalů značky BCBG spočívala v provedení řady obalů v souladu s vesmírem značky. Obaly musely být jak minimalistické, tak moderní, přičemž měly tento řemeslný nádech lupínků a tu příjemnou a sympatickou stránku, která přináší postavy nakreslené perem. Aperitiv je pohrdavý okamžik, který se musí na obalu cítit.

Instalace Na Plochu

Wood Storm

Instalace Na Plochu The Wood Storm je stolní instalace pro vizuální potěšení. Turbulence proudění vzduchu je realizována dřevěnou oponou, která je posílena světly vycházejícími zespodu pro svět bez gravitace. Instalace se chová jako nekonečná dynamická smyčka. Vede linii vidění kolem něj, aby hledal začátek nebo konec, protože publikum skutečně tančí s bouří.