Designový Časopis
Designový Časopis
Interaktivní Instalace

Falling Water

Interaktivní Instalace Padající voda je sada interaktivních instalací, které umožňují uživatelům měnit běžeckou cestu kolem krychle nebo kostek. Kombinace kostek a korálkového proudu představuje kontrast statického objektu a dynamického toku vody. Proud lze vytáhnout a vidět korálky, které běží, nebo jen položit na stůl jako scénu zmrzlé vody. Korálky jsou také považovány za přání, která lidé každý den dělají. Přání by měla být připoutána a poběhat navždy jako vodopád.

Rámová Instalace

Missing Julie

Rámová Instalace Tento design představuje instalaci rámu a rozhraní mezi interiérem a exteriérem, nebo světly a stíny. Poskytuje výraz, zatímco lidé hledají mimo rámec a čekají, až se někdo vrátí. Různé typy a velikosti skleněných koulí se používají jako symbol přání a slz, aby naznačovaly emoce, které se uvnitř skrývají. Ocelový rám a krabice definují hranici emocí. Emoce daná osobou se může lišit od způsobu, jakým je vnímána, stejně jako obrazy v koulích jsou vzhůru nohama.

Květinový Stojan

Eyes

Květinový Stojan Oči jsou květinovým stojanem pro všechny příležitosti. Oválné tělo má zlatou fólii s nepravidelnými otvory jako lidské oči, které vždy hledají úžasné věci v Matce přírodě. Stojan se chová jako filozof. Miluje přírodní krásu a ukazuje vám celý svět před nebo po rozsvícení.

Stolní Interaktivní Stojan

Ubiquitous Stand

Stolní Interaktivní Stojan Tento všudypřítomný stolní stojan je navržen tak, aby interagoval lidi s denními sny. Otvory jsou uspořádány a aditivně rozšířeny o květiny, lízátka nebo předměty, které se přizpůsobují jeho vzoru z různých orientací. Chromovaný povrch odráží a mění tóny zobrazovaných předmětů a lidé s ním interagují.

Maska

Billy Julie

Maska Tento design je inspirován mikroexpresí. Návrhář si vybírá Billyho a Julii pro dva druhy více osobností. Složité prvky jsou vytvářeny parametrickým nastavením orientací žebříkové geometrie na základě zapletené křivky s oddíly. Jako rozhraní a interpret je tato maska vytvořena tak, aby přiměla lidi zkoumat své svědomí.

Vizážistka

Eyelash Stand

Vizážistka Tento design zkoumá metaforu řas. Návrhář považuje řasy za snahu o osobní očekávání. Vytváří stojan na řasy jako ikonu života nebo miniaturní představení. Tento stojan symbolizuje reminiscenční závazek ráno nebo před spaním, dočasným nastavením řas před nebo po aplikaci. Stojánek na řasy je způsob, jak si zapamatovat, co něco triviálního přispělo k osobnímu každodennímu dobrodružství.