Designový Časopis
Designový Časopis
Průlom Grafického Designu

The Graphic Design in Media Conception

Průlom Grafického Designu Tato kniha je o grafickém designu; poskytuje explicitní, detailní pohled na strukturu designu jako proces, který se používá ke komunikaci s publikem s různými kulturami prostřednictvím metod designu, zahrnuje význam grafického designu jako role, procesy designu jako techniky, návrh značky jako tržní kontext, návrh obalu s připravené šablony a obsahuje díla z vysoce nápaditých kreativ, které se používají k označení principů designu.

Grafika Pro Rekreační Dům

SAKÀ

Grafika Pro Rekreační Dům PRIM PRIM studio vytvořilo vizuální identitu pro penzion SAKÀ, včetně: designu jména a loga, grafiky pro každou místnost (design symbolů, tapetových vzorů, vzorů pro nástěnné obrazy, polštářové aplikace atd.), Designu webových stránek, pohlednic, odznaků, jmenovek a pozvánky. Každý pokoj v penzionu SAKÀ představuje jinou legendu spojenou s Druskininkai (letovisko v Litvě, v němž se nachází dům) a jeho okolí. Každý pokoj má svůj vlastní symbol jako klíčové slovo z legendy. Tyto ikony se objevují v grafice interiéru a dalších objektech, které vytvářejí jeho vizuální identitu.

Balení Mořských Plodů

PURE

Balení Mořských Plodů Koncept tohoto nového produktu je „bez“. Jednoduše řečeno, vytvořili jsme neobvykle uvolněný design. Typicky pro konzervované mořské plody jsou tmavé a zaplněné obaly, náš design je „bez“ jakéhokoli optického předřadníku. Na druhé straně je řada také pro alergiky a lidi citlivé na potraviny. Takže to vypadá téměř úmyslně nějaký druh lékařské. Prodej začal v lednu 2013 a je mimořádně úspěšný. Zpětná vazba maloobchodního podnikání je: Čekali jsme velmi dlouho na dobře vypadající a promyšlený koncept. Zákazník to bude milovat.

Papírnictví

commod – Feines in Holz

Papírnictví „Komodita“ se specializuje na interiérové práce. V souladu s heslem „jemné dřevěné komodity“ společnost realizuje zvláště vysoce exkluzivní rezidenční projekty. Papírnictví mělo toto tvrzení vyhovět. Zmenšené, ale hravé rozvržení bylo realizováno pomocí zvláště smíšené barvy. Papírnictví odráží styl firmy i její ideologii používat pouze nejcennější materiál: Papír je vyroben ze 100% bavlny, obálky skutečné dřevěné dýhy. Vizitky „ztělesňují“ slogan společností vytvořením trojrozměrné místnosti obsahující typické dřevěné výrobky.

Organický Nábytek A Sochařství

pattern of tree

Organický Nábytek A Sochařství Návrh rozdělení, které neefektivně využívá jehličnaté části; to je tenká část horní poloviny kmene kmene a nepravidelně tvarovaná část kořenů. Venoval jsem pozornost organickým ročním prstenům. Překrývající se organické vzorce oddílu vytvořily pohodlný rytmus v anorganickém prostoru. U produktů vzniklých z tohoto cyklu materiálu se pro spotřebitele stává organický prostorový směr. Jedinečnost každého produktu jim navíc poskytuje mnohem vyšší hodnotu.