Designový Časopis
Designový Časopis
Propagace Značky

Project Yellow

Propagace Značky Project Yellow je komplexní umělecký projekt, který konstruuje vizuální koncept Everything is Yellow. Podle klíčové vize budou velké venkovní displeje vyráběny v různých městech a současně bude vytvořena řada kulturních a tvůrčích derivátů. Jako vizuální IP má Project Yellow přesvědčivý vizuální obraz a energetické barevné schéma, které vytváří sjednocenou klíčovou vizi, díky které jsou lidé nezapomenutelní. Je vhodný pro rozsáhlou online a offline propagaci a výstup vizuálních derivátů. Jedná se o jedinečný designový projekt.

Vizuální Ip Design

Project Yellow

Vizuální Ip Design Project Yellow je komplexní umělecký projekt, který konstruuje vizuální koncept Everything is Yellow. Podle klíčové vize budou velké venkovní displeje vyráběny v různých městech a současně bude vytvořena řada kulturních a tvůrčích derivátů. Jako vizuální IP má Project Yellow přesvědčivý vizuální obraz a energetické barevné schéma, které vytváří sjednocenou klíčovou vizi, díky které jsou lidé nezapomenutelní. Je vhodný pro rozsáhlou online a offline propagaci a výstup vizuálních derivátů. Jedná se o jedinečný designový projekt.

Redesign Identity Značky

InterBrasil

Redesign Identity Značky Inspirací pro přehodnocení a přepracování značky byly změny v modernizaci a integraci do firemní kultury. Design srdce již nemohl být pro značku vnější, inspirovat partnerství jak interně se zaměstnanci, tak se zákazníky. Integrovaný svazek výhod, závazku a kvality služeb. Od tvaru po barvy nový design integroval srdce do B a zdravotní kříž do T. Dvě slova spojená uprostřed vytvářejí logo tak, aby vypadalo jako jedno slovo, jeden symbol, spojující R a B v srdce.

Design Značky

EXP Brasil

Design Značky Design značky EXP Brasil vychází ze společenských principů jednoty a partnerství. Přizpůsobení směsi mezi technologií a designem v jejich projektech jako v kancelářském životě. Typografický prvek představuje spojení a sílu této společnosti. Design písmene X je solidní a integrovaný, ale velmi lehký a technologický. Značka představuje život ve studiu, s prvky v písmenech, jak v pozitivním, tak negativním prostoru, který sjednocuje lidi a design, individuální a kolektivní, jednoduchý s technologickým, lehkým a robustním, profesionálním a osobním.

Úvodní Titul

Pop Up Magazine

Úvodní Titul Projekt byl cestou k abstraktnímu a plynulému prozkoumání problematiky úniku (téma pro rok 2019), ukazující změny, nové věci a důsledky z toho. Všechny vizuály jsou čisté a pohodlné na sledování, které kontrastují s nepříjemnou realitou z aktu úniku. Design se neustále mění a morfující tvary v animaci představují akt přizpůsobení, způsobený nějakou situací. Útěk má různé významy, interpretace a hledisko se liší od hravého k vážnému.

Reklama

Insect Sculptures

Reklama Každý kus byl ručně vytvořen, aby vytvořil sochy hmyzu inspirované jejich prostředím a jídlem, které jedí. Umělecké dílo bylo použito jako výzva k akci prostřednictvím webu Doom, který také identifikoval konkrétní domácí škůdce. Prvky použité pro tyto sochy pocházely z nezdravých yardů, skládek odpadu, koryta řek a super trhů. Jakmile byl každý hmyz shromážděn, byli fotografováni a retušováni ve photoshopu.