Designový Časopis
Designový Časopis
Výstavní Design

Tape Art

Výstavní Design V roce 2019 Taipei vyvolala vizuální skupina linek, barevných kousků a fluorescence. Byla to výstava Tape That Art, kterou pořádali FunDesign.tv a Tape That Collective. Řada projektů s neobvyklými nápady a technikami byla představena v 8 instalacích páskového umění a vystavovala přes 40 páskových obrazů, spolu s videi o uměleckých pracích v minulosti. Také přidali brilantní zvuky a světlo, aby se z akce stala pohlcující umělecké prostředí a materiály, které použili, zahrnovaly látkové pásky, lepicí pásky, papírové pásky, balicí příběhy, plastové pásky a fólie.

Umění Instalace

Inorganic Mineral

Umění Instalace Lee Chi, inspirovaný hlubokými pocity vůči přírodě a zkušenostem architekta, se zaměřuje na vytvoření jedinečných botanických uměleckých instalací. Tím, že přemýšlí o povaze umění a zkoumá kreativní techniky, Lee transformuje životní události do formalizovaných uměleckých děl. Tématem této série prací je prozkoumat povahu materiálů a to, jak mohou být materiály rekonstruovány estetickým systémem a novou perspektivou. Lee také věří, že předefinování a rekonstrukce rostlin a jiných umělých materiálů může způsobit, že přírodní krajina bude mít emocionální dopad na lidi.

Re-Branding Společnosti

Astra Make-up

Re-Branding Společnosti Síla značky spočívá nejen v její schopnosti a vizi, ale také v komunikaci. Snadno použitelný katalog plný silné produktové fotografie; webové stránky zaměřené na spotřebitele, které poskytují on-line služby a přehled produktů značky. Vyvinuli jsme také vizuální jazyk v zastoupení senzace značky s módním stylem fotografie a řadou čerstvé komunikace v sociálních médiích, navázali dialog mezi společností a spotřebitelem.

Design Písma

Monk Font

Design Písma Monk usiluje o rovnováhu mezi otevřeností a čitelností humanistických bezpatkových serifů a pravidelnějším charakterem bezpatkových serifů. Ačkoli byl původně navržen jako latinské písmo, bylo brzy rozhodnuto, že pro zahrnutí arabské verze potřebuje širší dialog. Latina i arabština nám vytvářejí stejné odůvodnění a myšlenku sdílené geometrie. Síla procesu paralelního návrhu umožňuje, aby oba jazyky měly vyváženou harmonii a půvab. Arabština i latina hladce spolupracují a mají společné čítače, tloušťku stonku a zakřivené tvary.

Obal

Winetime Seafood

Obal Návrh obalu série Winetime Seafood by měl prokázat čerstvost a spolehlivost produktu, měl by se lišit od konkurence, být harmonický a srozumitelný. Použité barvy (modrá, bílá a oranžová) vytvářejí kontrast, zdůrazňují důležité prvky a odrážejí umístění značky. Jedinečný vyvinutý koncept odlišuje řadu od ostatních výrobců. Strategie vizuálních informací umožnila identifikovat rozmanitost produktů řady a použití ilustrací namísto fotografií způsobilo, že obal bylo zajímavější.

Obalový Design

Milk Baobab Baby Skin Care

Obalový Design Je inspirováno mlékem, hlavní složkou. Unikátní konstrukce obalu typu mléčného balení odráží vlastnosti produktu a je navržena tak, aby byla známa i prvním spotřebitelům. Kromě toho se používá materiál vyrobený z polyethylenu (PE) a pryže (EVA) a měkké vlastnosti pastelové barvy, aby se zdůraznilo, že se jedná o mírný produkt pro děti se slabou kůží. Kulatý tvar je aplikován do rohu pro bezpečnost maminky a dítěte.