Designový Časopis
Designový Časopis
Koňakové Sklo

30s

Koňakové Sklo Práce byla určena k pití koňaku. Je to foukané ve skleněném studiu. Díky tomu je každý kus skla individuální. Sklo je snadno uchopitelné a vypadá zajímavě ze všech úhlů. Tvar skla odráží světlo z různých úhlů a dodává pití více zábavy. Díky zploštěnému tvaru šálku můžete sklo položit na stůl tak, jak si přejete spočívat na jedné z jeho stran. Název a myšlenka díla slaví stárnutí umělce. Design odráží nuance stárnutí a vyvolává tradici zlepšování kvality stárnutí koňaku.

Balíček Péče O Pleť

Bionyalux

Balíček Péče O Pleť Koncept obnovy pokožky u nových produktů pro péči o pleť se časově shoduje s nulovou zátěží recyklace bagasy, ochrany životního prostředí a ekologického konceptu. Z rysů produktu 60denní omezené trvanlivosti potravin v 30denním procesu ošetření pokožky je 30 a 60 vybráno jako symbol vizuálního rozpoznávání produktu a tři fáze použití, 1,2, 3 jsou integrovány do vize.

Balení Rýže

Songhua River

Balení Rýže Songhua River Rice, je high-end rýžový produkt pod SOURCEAGE Food Group. Jako tradiční čínský festival - blíží se jarní festival, navrhují prostřednictvím krásně baleného rýžového produktu jako dárky zákazníkům dárků z jarního festivalu, takže celkový design musí odrážet sváteční atmosféru jarního festivalu, zdůrazňující tradiční čínské kulturní prvky a příznivý dobrý význam.

Instalace Soch

Superegg

Instalace Soch Superegg představuje rychlé množení kávových kapslí pro jedno použití, což symbolizuje lidské pohodlí a jeho dopad na životní prostředí. Textický geometrický supereggský tvar, jak dokumentuje matematik Gabriel Lame, se jeví jako levitovaný nad zemí a je posetý náhodně vyřazenými kávovými kapslemi uspořádanými do dokonalých linií. Viscerální zážitek zaujme diváka ze všech úhlů a vzdáleností. Na výzvu k akci na sociálních médiích a místní komunitě bylo shromážděno více než 3 000 tobolek. Superegg umožňuje divákovi nahlédnout do odpadu a povzbuzovat nové recyklační návyky.

Dárková Sada Pro Labužníky

Saintly Flavours

Dárková Sada Pro Labužníky Saintly Flavors je dárková sada pro labužníky, která se zaměřuje na spotřebitele špičkových obchodů. V návaznosti na trend, ve kterém se jídlo a stravování staly módní, inspirace pro tento projekt pochází z módního tématu katolicismu z roku 2018. Jeremy Bonggu Kang se pokusil vytvořit pohled, který upoutá pozornost spotřebitelů špičkových obchodů, pomocí ozdobného a tradičního stylu leptání ilustrací, které představují bohatou tradici umění a vysoce kvalitní výrobu potravin v katolických klášterech.

Veřejný Umělecký Prostor

Dachuan Lane Art Installation

Veřejný Umělecký Prostor Dachuanský pruh Čcheng-tu, západní břeh řeky Jinjiang, je historická ulice spojující ruiny zdi města Čengdu East Gate. V projektu byl oblouk Dachuan Lane v historii přestavěn starou cestou v původní ulici a příběh této ulice byl vyprávěn instalací street artu. Intervence umělecké instalace je druh média pro pokračování a přenos příběhů. Reprodukuje nejen stopy zbořených historických ulic a uliček, ale také poskytuje určitou teplotu městské paměti pro nové ulice a uličky.