Designový Časopis
Designový Časopis
Veřejný Městský Umělecký Nábytek

Eye of Ra'

Veřejný Městský Umělecký Nábytek Ambicí tohoto designu je sloučit staroegyptskou historii s futuristickou metodologií designu. Je to doslovný překlad nejznámějšího egyptského náboženského nástroje do tekuté formy pouličního nábytku, který si půjčuje vlastnosti plynulého stylu, kde se neobhajují žádné konkrétní tvary nebo design. Oko představuje jak mužské, tak ženské protějšky při plození Boha Ra. Pouliční nábytek je proto prezentován v robustním designu symbolizujícím mužskost a sílu, zatímco jeho zakřivený vzhled zobrazuje ženskost a půvab.

Název projektu : Eye of Ra', Jméno designérů : Dalia Sadany, Jméno klienta : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' Veřejný Městský Umělecký Nábytek

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.