Designový Časopis
Designový Časopis
Závěsné Wc Pánve

4Life

Závěsné Wc Pánve Záchodová mísa 4life zaujímá své místo v koupelně svou pevnou formou a funkčním využitím jako nový obraz charakteristické dominance. Ekologická toaletní mísa zaujme jak estetikou, tak i úctou k přírodě… Obecný přístup v sadě tenkých potahů sedadel Design snadno odnímatelných toaletních sedacích souprav je funkční ovládací tlačítka, která se vkládají do vnitřní části potahové sady. Tlačítka, která jsou kontaktována uživatelem, se umisťují na oblasti, které jsou nejtěžší na znečištění, což poskytuje další výhodu, pokud jde o hygienu.

Název projektu : 4Life, Jméno designérů : SEREL Seramic Factory, Jméno klienta : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

4Life Závěsné Wc Pánve

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.