Designový Časopis
Designový Časopis
Čelenka

Gaia

Čelenka Gaia je majestátní zázrak designu pro zmocněnou bohyni moderní společnosti. Opulence a provokativní byly klíčové prvky, které spolu syntetizují a vytvářejí výjimečnou přítomnost. Přechod z „rohatých křídel“ do řetězce „omega“ dává tomuto dílu dynamickou siluetu za hranice designu šperků.

Název projektu : Gaia, Jméno designérů : Herman Francisco Delos Santos, Jméno klienta : HERMAN FRANCISCO.

Gaia Čelenka

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.