Designový Časopis
Designový Časopis
Náramkové Hodinky Bluetooth

Knotch

Náramkové Hodinky Bluetooth Lidé kontrolují své telefony více než 150krát denně. Chytré hodinky navržené dnes jsou jen dalším mobilním zařízením uvnitř hodinek. „Knotch“ společnosti Akira Samson Design je inteligentní hodinky, které uživateli umožňují přijímat oznámení / zmeškaná oznámení z připojení Bluetooth s telefonem a poskytovat vibrační zpětnou vazbu, takže lidé méně často kontrolují svůj telefon. „Knotch“ má dobré viditelnost a uživatelsky přívětivé uživatelské rozhraní. „Knotch“ je cenově výhodné hodinky, a proto si ho mohou mladí lidé, kteří chtějí sledovat módní trendy a pokročilé technologie, snadno dovolit.

Název projektu : Knotch, Jméno designérů : Akira Deng, Samson So, Jméno klienta : Akira Samson Design.

Knotch Náramkové Hodinky Bluetooth

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.