Designový Časopis
Designový Časopis
Koncept Kniha A Plakát

PLANTS TRADE

Koncept Kniha A Plakát PLANTS TRADE je řada inovativní a umělecké formy botanických vzorků, která byla vyvinuta s cílem vybudovat lepší vztah mezi člověkem a přírodou spíše než vzdělávací materiály. Kniha pojmů Plants Trade Concept byla připravena, aby vám pomohla porozumět tomuto kreativnímu produktu. Kniha, navržená ve stejné velikosti jako produkt, obsahuje nejen fotografie přírody, ale také jedinečnou grafiku inspirovanou moudrostí přírody. Ještě zajímavější je, že grafika je pečlivě vytištěna knihtiskem, takže každý obrázek se liší barvou nebo texturou, stejně jako přírodní rostliny.

Název projektu : PLANTS TRADE, Jméno designérů : Tsuyoshi Omori, Jméno klienta : PLANTS TRADE.

PLANTS TRADE Koncept Kniha A Plakát

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.