Designový Časopis
Designový Časopis
Horký Nápoj Servis S Čerstvými Rostlinami

Herbal Tea Garden

Horký Nápoj Servis S Čerstvými Rostlinami Patrick Sarran vytvořil bylinkovou čajovou zahradu jako jedinečnou položku pro orientační bod Mandarin Oriental v Hongkongu v roce 2014. Manažer stravování chtěl vozík, na kterém by mohl provést čajový obřad. Tento design znovu používá kódy, které vyvinul Patrick Sarran ve svých vozících řady K, včetně vozíku se sýrem KEZA a multifunkčního vozíku Km31, ovlivněných čínskou krajinářskou malbou.

Vozík Na Šampaňské

BOQ

Vozík Na Šampaňské BOQ je vozík na ledovou lázeň, který slouží k podávání šampaňského na recepcích. Je vyrobeno ze dřeva, kovu, pryskyřice a skla. Kruhová symetrie organizuje objekty a materiály jako nedílnou součást designu. Standardní flétny jsou uloženy v Corolle, hlavou dolů, pod bílým pryskyřičným podnosem, chráněny před prachem a otřesy. Složení, téměř květinové, zve hosty k vytvoření kruhu, který ochutná vzácný nápoj. V první řadě je to číšník jako efektivní pódiové příslušenství.

Víceúrovňový Vozík

Kali

Víceúrovňový Vozík Tento krokový vozík je jedním z prvků designérské řady K pro značku QUISO. Je vyrobeno z krásně vytvořeného masivního dřeva. Díky robustnímu a podsaditému designu je ideální pro podávání alkoholu u stolu restaurace. Pro bezpečnost a eleganci služby jsou brýle zavěšeny na polštáři, láhve jsou imobilizovány protiskluzovou vrstvou, průmyslová kola mají plynulé a tiché válcování.

Multifunkční Vozík

Km31

Multifunkční Vozík Patrick Sarran vytvořil Km31 pro široké spektrum použití v restauraci. Hlavním omezením byla multifunkčnost. Tento vozík lze použít samostatně pro servírování jednoho stolu, nebo v řadě s ostatními pro bufet. Návrhář vymyslel kloubovou horní část Krionu namontovanou na stejné kolové základně, kterou navrhl pro řadu vozíků, jako je KEZA a později Kvin, Herbal Tea Garden a Kali, společně pojmenované řada K. Tvrdost Krionu umožňovala výběr úplného lehkého provedení s robustností vyžadovanou pro luxusní zařízení.

Automatický Kávovar

F11

Automatický Kávovar Díky jednoduchým a elegantním, čistým liniím a vysoce kvalitním materiálům je design F11 vhodný pro profesionální i domácí prostředí. Plně barevný 7 "dotykový displej je velmi snadno ovladatelný a intuitivní. F11 je stroj" one touch ", kde si můžete přizpůsobit své oblíbené nápoje pro rychlý výběr. Patentovaná varná jednotka může nabízet stlačenou espreso nebo netlakovou běžnou kávu a aroma je zaručeno keramickými plochými lopatkami.

Bezpečnostní Zařízení

G2 Face Recognition

Bezpečnostní Zařízení Díky vysoké kvalitě materiálů a jednoduchosti designu je toto bezpečnostní zařízení pro rozpoznávání tváře fantazie, stylové a robustní. Pokročilá technologie uvnitř, aby se stala jednou z nejrychlejších na světě a velmi přesná, nikdo nemůže podvádět svůj algoritmus. Voděodolný produkt s atmosférou vedeným světlem na zadní straně vytváří okolní náladu i v nejchladnějších kancelářích. Díky kompaktní velikosti je možné jej umístit téměř všude a tvar umožňuje umístění vodorovně nebo svisle.