Designový Časopis
Designový Časopis
Ruční Lis

Kwik Set

Ruční Lis Víceúčelový kožený ruční lis je intuitivní, univerzálně navržený stroj, který zjednodušuje životy každodenních kožených řemeslníků a vytěží maximum z vašeho malého prostoru. Umožňuje uživatelům řezat kůži, tisknout / vytlačovat vzory a nastavovat hardware s 20 plus přizpůsobenými raznicemi a adaptéry. Tato platforma je navržena od základu jako špičkový produkt ve své třídě.

Hodiny

Pin

Hodiny Všechno to začalo jednoduchou hrou ve třídě kreativity: téma bylo „hodiny“. Proto byly přezkoumány a prozkoumány různé nástěnné hodiny digitální i analogové. Počáteční myšlenka byla zahájena nejméně významnou oblastí hodin, což je kolík, na kterém jsou hodiny obvykle zavěšeny. Tento typ hodin obsahuje válcovou tyč, na které jsou nainstalovány tři projektory. Tyto projektory činí tři existující úchyty identické s běžnými analogovými hodinami. Projektují však také čísla.

Dashboard Automobilu

BlackVue DR650GW-2CH

Dashboard Automobilu BLackVue DR650GW-2CH je kamera palubní desky s dohledem s jednoduchým, ale sofistikovaným válcovým tvarem. Montáž jednotky je snadná a díky 360 stupňové rotaci je vysoce nastavitelná. Blízkost čelního skla přístrojové desky minimalizuje vibrace a oslnění a umožňuje rovnoměrnější a stabilnější záznam. Po důkladném výzkumu s cílem najít dokonalý geometrický tvar, který by mohl harmonicky jít s funkcemi, byl pro tento projekt vybrán válcový tvar, který poskytuje prvky jak stability, tak přizpůsobitelnosti.

Stolička

Tri

Stolička Stolička v přírodním cedrovém masivu zpracovaná na CNC strojích a ručně dokončená zvláštností je, že je tvořena z bloku masivního dřeva cedrového neošetřeného povrchu 50 x 50, je ručně leštěna pomocí písků z brusného papíru, takže matný povrch je hladký na dotek a vylepšuje formy a barevné schéma konkrétního cedrového dřeva má mít přírodní olej, který ho chrání a dělá z něj funkční objekt a praktický při jeho údržbě je měkký design, který obohacuje přírodní materiál a jeho vůní můžete mluvit o designu smyslového dotyku , pohodlí a vůně.

Váza

Flower Shaper

Váza Tyto série váz jsou výsledkem experimentování s možnostmi a omezeními hlíny a vlastní vestavěné 3D hlíny-tiskárny. Hlína je měkká a poddajná, pokud je mokrá, ale po zaschnutí je tvrdá a křehká. Po zahřátí v peci se jíl přemění na odolný, vodotěsný materiál. Důraz je kladen na vytváření zajímavých tvarů a textur, které je obtížné a časově náročné vyrobit nebo dokonce neproveditelné pomocí tradičních metod. Materiál a metoda definovaly strukturu, strukturu a formu. Všichni společně pomáhají tvarovat květiny. Nebyly přidány žádné další materiály.

Hračka

Mini Mech

Hračka Mini Mech, inspirovaný pružnou povahou modulárních struktur, je kolekce průhledných bloků, které lze sestavit do složitých systémů. Každý blok obsahuje mechanickou jednotku. Díky univerzální konstrukci spojek a magnetických konektorů lze vytvořit nekonečné množství kombinací. Tento design má zároveň vzdělávací i rekreační účely. Zaměřuje se na rozvoj síly tvorby a umožňuje mladým technikům vidět skutečný mechanismus každé jednotky jednotlivě a společně v systému.