Designový Časopis
Designový Časopis
Dřevěný E-Bike

wooden ebike

Dřevěný E-Bike Berlínská společnost Aceteam vytvořila první dřevěný e-bike, úkolem bylo postavit ho ekologicky. Hledání kompetentního partnera pro spolupráci bylo úspěšné s Dřevařskou fakultou Univerzity Eberswalde pro udržitelný rozvoj. Myšlenka Matthiase Brody se stala skutečností, spojením CNC technologie a znalostí dřeva, se zrodila dřevěná E-Bike.

Stolní Světlo

Moon

Stolní Světlo Toto světlo hraje aktivní roli při doprovodu lidí v pracovním prostoru od rána do noci. Byl navržen s ohledem na pracovní prostředí lidí. Drát lze připojit k přenosnému počítači nebo energetické bance. Tvar měsíce byl vytvořen ze tří čtvrtin kruhu jako rostoucí ikona z terénního obrazu z nerezového rámu. Vzor povrchu měsíce připomíná přistávacího průvodce v kosmickém projektu. Nastavení vypadá jako socha za denního světla a světelné zařízení, které uklidňuje napjatou práci v noci.

Světlo

Louvre

Světlo Louvre light je interaktivní stolní lampa inspirovaná řeckým letním sluncem, která snadno prochází z uzavřených okenic přes Louvres. Skládá se z 20 prstenů, 6 z korku a 14 z plexiskla, které hravě mění pořadí, aby transformovaly difúzi, objem a konečnou estetiku světla podle preferencí a potřeb uživatelů. Světlo prochází materiálem a způsobuje difúzi, takže se na jeho povrchu ani na jeho povrchu neobjevují žádné stíny. Prsteny v různých výškách dávají příležitost nekonečných kombinací, bezpečné přizpůsobení a úplné ovládání světla.

Lampa

Little Kong

Lampa Little Kong je řada okolních lamp, které obsahují orientální filozofii. Orientální estetika věnuje velkou pozornost vztahu mezi virtuálním a skutečným, plným a prázdným. Skrytí LED diod do kovového sloupu nejen zajišťuje prázdnost a čistotu stínítka, ale také odlišuje Kong od ostatních lamp. Návrháři zjistili proveditelné řemeslo po více než 30krát experimentech, aby dokonale představili světlo a různé textury, což umožňuje úžasný světelný zážitek. Základna podporuje bezdrátové nabíjení a má port USB. Lze ji zapnout nebo vypnout pouze máváním rukou.

Kuchyňská Stolička

Coupe

Kuchyňská Stolička Tato stolička je navržena tak, aby pomáhala udržovat neutrální polohu vsedě. Tím, že designérský tým pozoroval každodenní chování lidí, zjistil, že je třeba, aby lidé seděli na stoličkách po kratší dobu, jako je například rychlá přestávka v kuchyni, což inspirovalo tým k vytvoření této stoličky speciálně pro takové chování. Tato stolička je navržena s minimálními částmi a strukturami, díky čemuž je stolice cenově dostupná a nákladově efektivní jak pro kupující, tak pro prodávající, a to při zohlednění produktivity výrobců.

Prádlo Pás Vnitřní

Brooklyn Laundreel

Prádlo Pás Vnitřní Jedná se o pás na prádlo pro vnitřní použití. Kompaktní tělo, které je menší než japonská brožovaná vazba, vypadá jako metrická páska, hladká povrchová úprava bez šroubů na povrchu. 4 m dlouhý pás má celkem 29 děr, každý otvor může držet a držet věšák bez oděvů, funguje pro rychlé zaschnutí. Pás je vyroben z antibakteriálního a protiskluzného polyuretanu, bezpečného, čistého a pevného materiálu. Maximální zatížení je 15 kg. 2 ks háčků a otočného těla umožňují použití více způsoby. Malý a jednoduchý, ale toto je velmi užitečné v interiérech na prádlo. Snadná obsluha a inteligentní instalace se hodí pro všechny typy místností.