Designový Časopis
Designový Časopis
Křeslo

Lollipop

Křeslo Křeslo Lollipop je kombinací neobvyklých tvarů a módních barev. Jeho siluety a barevné prvky musely vypadat vzdáleně jako bonbóny, ale zároveň se křeslo mělo hodit do interiérů různých stylů. Tvar chupa-chupů tvořil základ opěrek a opěradlo a sedák jsou vyráběny ve formě klasických bonbónů. Křeslo Lollipop je vytvořeno pro lidi, kteří mají rádi odvážná rozhodnutí a módu, ale nechtějí se vzdát funkčnosti a pohodlí.

Kontrola Kvality Vzduchu

Midea Sensia AQC

Kontrola Kvality Vzduchu Midea Sensia AQC je inteligentní hybrid, který integruje domácí interiér s elegancí i stylem. Přináší humanizovanou technologii a inovaci prostřednictvím funkcí, řízení teploty a čištění vzduchu s osvětlením a vázou do výzdoby místnosti. Blaho přichází prostřednictvím senzorové technologie, která umí číst prostředí a udržuje místní teplotu a vlhkost stabilní, podle předchozího nastavení, provedeného společností MideaApp.

Klimatizace

Midea Sensia HW

Klimatizace Midea Sensia podporuje kvalitu života a inovativní způsob, jak odhalit předmět dekorace. Kromě účinnosti a ticha proudění vzduchu představuje inovativní dotykový panel, který umožňuje přístup k funkcím a barvám a intenzitě blesku. Barevná terapie napomáhající antistresovému procesu, trendy v inovativních produktech oběma způsoby, pohodu a estetiku. Kromě různých estetických tvarů integrují její tvary domácí interiér s elegancí i stylem, což dům oceňuje nepřímým světlem.

Stůl

Duoo

Stůl Duoo desk je touha vyjádřit charakter prostřednictvím minimalismu forem. Jeho tenké vodorovné linie a úhlové kovové nohy vytvářejí silný vizuální obraz. Horní police umožňuje umístit papírnictví tak, aby při práci nenarušovalo. Skrytý zásobník na povrchu pro připojení zařízení udržuje čistou estetiku. Deska stolu vyrobená z přírodní dýhy nese teplo textury přírodního dřeva. Stůl udržuje dokonalou rovnováhu díky harmonicky vybraným materiálům, funkčnosti a praktičnosti v kombinaci s estetikou pravidelných a přísných forem.

Domácí Těstoviny Stroj

Hidro Mamma Mia

Domácí Těstoviny Stroj Hidro Mama Mia je sociálně-kulturní záchrana prostřednictvím italské gastronomie. Velmi snadno se používá, je lehký a kompaktní, snadno se skladuje a přepravuje. Umožňuje bezpečnou vysokou produktivitu, poskytuje rodině příjemný zážitek z vaření do každodenního života a interakce s přáteli. Motor je zcela integrován do převodové soustavy a nabízí výkon, robustnost a bezpečné používání a poskytuje také snadné čištění a podporu. Řezá těsto různé tloušťky a je schopen připravit různé pokrmy: těstoviny, nudle, lasagne, chléb, pečivo, pizzu a další.

Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar V dobách high-tech všech digitálních gadgetů, rovinnosti dotykových obrazovek a racionálních jednoobjemových vozidel je projekt Brescia Hommage starou školní dvoumístnou hypercarovou designovou studií, která se považuje za oslavu v době, kdy elegantní jednoduchost, vysoká dotyková materialita, pravidlem hry byla syrová síla, čistá krása a přímé spojení mezi člověkem a strojem. V době, kdy stateční a důmyslní muži jako Ettore Bugatti vytvořili mobilní zařízení, která ohromila svět.