Designový Časopis
Designový Časopis
Kavárna

Perception

Kavárna Tato malá teplá dřevěná kavárna, která se nachází na rohu křižovatky v klidné čtvrti. Centralizovaná zóna otevřené přípravy poskytuje čistý a rozsáhlý zážitek z výkonu baristy návštěvníkům všude, kde je barové sedadlo nebo stolní sedadlo v kavárně. Stropní objekt s názvem „Stínující strom“ začíná ze zadní strany přípravné zóny a pokrývá zákaznickou zónu, aby vytvořila celou atmosféru této kavárny. Poskytuje návštěvníkům neobvyklý prostorový efekt a také se stává prostředkem pro lidi, kteří chtějí být při kávě s příchutí ztraceni v myšlenkách.

Název projektu : Perception, Jméno designérů : Haejun Jung, Jméno klienta : Perception.

Perception Kavárna

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.