Designový Časopis
Designový Časopis
Rezidence

Panorama Villa

Rezidence Koncept, který se zmiňuje o struktuře typické vesnice Mani, je koncipován jako řada jednotlivých kamenných fragmentů, které se točí kolem atria, vstupu a obytných prostor. Drsné objemy rezidence otevírají dialog s jejich přirozeným prostředím, zatímco rytmus jejich otvorů buď zajišťuje soukromí, nebo zve na panoramatické pohledy na horizont a vytváří přímý zážitek z postupných a různorodých příběhů. Villa se nachází v Navarino Residences, sbírce luxusních vil pro soukromé vlastnictví v srdci letoviska Navarino Dunes.

Název projektu : Panorama Villa, Jméno designérů : POTIROPOULOS+PARTNERS, Jméno klienta : POTIROPOULOS+PARTNERS.

Panorama Villa Rezidence

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.