Designový Časopis
Designový Časopis
Realitní Kancelář

The Float

Realitní Kancelář V tomto projektu navrhujeme architekturu, interiér a krajinu. Jedná se o „Realitní agenturu“, název nemovitosti je [Vila Sky], takže pojetí pojetí s tímto názvem případu je výchozím bodem. A projekt se nachází v centru města Xiamen, podmínky kolem základny jsou nepříznivé, existují staré byty a staveniště, naproti je škola, není obklopena žádná krajina. Nakonec s konceptem [Float] vytáhněte prodejní centrum do výšky 2F a vytvořte si vlastní krajinu, zásobník na úrovni zásobníku, takže prodejní centrum má rád plovoucí ve vodě a návštěvníci jdou přes velkou plochu rybníka, a přes přízemí prodejní kanceláře, jít na zadní schody a jít do prodejní haly. Konstrukce je ocelová konstrukce, design budovy a design interiéru usilují o integraci a jednotu v technice.

Název projektu : The Float, Jméno designérů : Kris Lin, Jméno klienta : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Realitní Kancelář

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.