Designový Časopis
Designový Časopis
Umělá Topografie

Artificial Topography

Umělá Topografie Velký nábytek jako jeskyně Jedná se o oceněný projekt, který získal Velkou cenu umění v mezinárodní soutěži o kontejnery. Mým nápadem je vyhloubit objem uvnitř kontejneru, aby se vytvořil amorfní prostor jako jeskyně. Je vyroben pouze z plastu. Asi 1000 listů měkkého plastového materiálu o tloušťce 10 mm bylo vyříznuto ve formě konturové čáry a bylo laminováno jako vrstva. Není to jen umění, ale také velký nábytek. Protože všechny části jsou měkké jako pohovka a člověk, který vstoupí do tohoto prostoru, může relaxovat tím, že najde místo vhodné pro podobu vlastního těla.

Název projektu : Artificial Topography, Jméno designérů : Ryumei Fujiki and Yukiko Sato, Jméno klienta : .

Artificial Topography Umělá Topografie

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.