Designový Časopis
Designový Časopis
Stůl

cocktail

Stůl Design je černý koktejlový stůl se zajímavými stíny, které odehrávají v černé barvě stolu. Je to nadčasový design, který se vejde do mnoha stylů. Artefakty mohou být zobrazeny na různých úrovních níže, aby se změnil vzhled tabulky a zároveň se udržovala jasná horní část stolu. Stůl je hotovostní a přenosný design KD: kupte, přiveďte domů a kdokoli snadno sestavte. Design je krásný, zajímavý k pohledu, ale není rušivý. Koktejlové stoly jsou obvykle ve středu činnosti, ale neměly by se stávat středem pozornosti - tato tabulka právě toho dosahuje

Název projektu : cocktail, Jméno designérů : Mario J Lotti, Jméno klienta : Mario J Lotti Architecture, PC.

cocktail Stůl

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.