Designový Časopis
Designový Časopis
Hračka

Movable wooden animals

Hračka Hračky na rozmanitost zvířat se pohybují různými způsoby, jednoduše, ale zábavně. Abstraktní tvary zvířat pohlcují děti, které si lze představit. Ve skupině je 5 zvířat: Prase, kachna, žirafa, šnek a dinosaurus. Kachní hlava se pohybuje zprava doleva, když ji zvednete ze stolu, zdá se, že vám říká „NE“; Žirafí hlava se může pohybovat shora a dolů; Prasečí nos, šnečí a dinosaurovské hlavy se při otáčení ocasu pohybují zevnitř ven. Všechny tyto pohyby způsobují, že se lidé usmívají a nutí děti hrát různými způsoby, například taháním, tlačením, otáčením atd.

Název projektu : Movable wooden animals, Jméno designérů : Sha Yang, Jméno klienta : Shayang Design Studio.

Movable wooden animals Hračka

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.