Designový Časopis
Designový Časopis
Lavička V Parku

S-Clutch

Lavička V Parku Lavička S-clutch odvozuje své jméno od tašek spojky, protože inspiruje stylovou ikonu a její důležitý příspěvek k doplňování a stylu. S-pochází z Shelter, Stray, Street, Sunshine a Space.It je lavička, která se snaží přidat do městských pahorků pestřejší a lidský přízvuk, přičemž zohledňuje základní hodnoty harmonické symbiózy a existence. I když používá rozmarnou barvu nalezenou v dětském pokoji, podporuje hravý přístup k městskému životu, který je třeba brát vážně.

Název projektu : S-Clutch, Jméno designérů : Helen Brasinika, Jméno klienta : BllendDesignOffice.

S-Clutch Lavička V Parku

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.