Designový Časopis
Designový Časopis
Umyvadlo

Angle

Umyvadlo Na světě je mnoho umyvadel s vynikajícím designem. Nabízíme však pohled na tuto věc z nového úhlu. Chceme dát příležitost si užít proces používání dřezu a skrýt tak nezbytné, ale neestetické detaily, jako je drenážní otvor. „Úhel“ je lakonický design, ve kterém jsou promyšleny všechny detaily pro pohodlné použití a systém čištění. Během jeho používání nebudete pozorovat odtokový otvor, všechno vypadá, jako by voda prostě zmizela. Tento efekt, spojený s optickou iluzí, je dosaženo zvláštním umístěním povrchů dřezu.

Název projektu : Angle, Jméno designérů : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Jméno klienta : ARCHITIME design group.

Angle Umyvadlo

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.