Designový Časopis
Designový Časopis
Půdní Zemědělská Věž

Floating Nests

Půdní Zemědělská Věž Loftová londýnská zemědělská věž v podobě imaginárního gigantického stromu, v jehož umělé koruně jsou umístěny dvě velké loftové formace jako plovoucí hnízda. Vize nebývalé nadšení pro život (joie de vivre) při současném využití celé metropolitní logistiky. „Koncept plovoucího hnízda“ je založen na vysokém využití vzdušného prostoru nad příslušným pozemkem v souvislosti s minimálním dopadem na dostupnou plochu pozemku. Hlavní využití všech úrovní hnízd je definováno jako směs vertikálního zemědělství a obývatelných půdních ploch.

Název projektu : Floating Nests, Jméno designérů : Peter Stasek, Jméno klienta : London .

Floating Nests Půdní Zemědělská Věž

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.