Designový Časopis
Designový Časopis
Transformační Parkování Kol

Smartstreets-Cyclepark™

Transformační Parkování Kol Smartstreets-Cyclepark je všestranné a efektivní zařízení pro parkování jízdních kol pro dvě kola, které se vejde během několika minut, což umožňuje rychlé zdokonalení parkovacích zařízení pro jízdu na kole v městských oblastech, aniž by se do ulic přidávalo nepořádek. Zařízení pomáhá snižovat krádež kol a lze jej instalovat i na nejužších ulicích, čímž uvolňuje novou hodnotu ze stávající infrastruktury. Vyrobeno z nerezové oceli, zařízení může být barevně sladěno a označeno pro místní úřady nebo sponzory. Může být také použit k identifikaci cyklistických tras. Může být překonfigurováno tak, aby vyhovovalo jakékoli velikosti nebo stylu sloupce.

Název projektu : Smartstreets-Cyclepark™, Jméno designérů : SMARTSTREETS LTD, Jméno klienta : Cities, Councils and Municipalities.

Smartstreets-Cyclepark™ Transformační Parkování Kol

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.