Designový Časopis
Designový Časopis
Lampa

Idiomi

Lampa Idiomi; je lampa ve svých třech rozměrech a řada osvětlení může vytvářet různé scénáře a obohatit prostředí o skutečně nové světlo. Chce být prostředkem vyjádření světla. Tato lampa připomíná témata čistoty linie a tvaru, jakož i bílou vůni. Idiomi umožňuje doprovod člověka k každodenním činnostem, pocitům, pocitům a okamžikům. Díky inovativnímu potenciálu LED se dokáže přizpůsobit situacím, které ji obklopují.

Název projektu : Idiomi, Jméno designérů : Nicolò Caruso, Jméno klienta : Nicolò Caruso.

Idiomi Lampa

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.