Designový Časopis
Designový Časopis
Design Loga

Buckets of Love

Design Loga Design pro sociální podnik v Phnom Penh (Alma Café), který pomáhá potřebným prostřednictvím kampaně Buckets of Love. Darováním malé částky, kbelíku s jídlem, olejem, je darován potřebným vesničanům, kteří to potřebují. Sdílejte dar lásky. Zde byl nápad jednoduchý a představoval kbelíky plné grafických srdcí, které zobrazují lásku. Vylíčením toho, co vylévá, to znamená sprchování potřebných potřebnou láskou. Kbelík nese smajlík, který rozsvítí nejen přijímače, ale i odesílatele. Malé gesto lásky jde dlouhou cestu.

Název projektu : Buckets of Love, Jméno designérů : Lawrens Tan, Jméno klienta : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Design Loga

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.