Designový Časopis
Designový Časopis
Vodka Láhev

Snowflake Vodka

Vodka Láhev Inspiroval jsem se jednoduchostí a současně složitostí sněhové vločky. Většinu času jen procházíme životem, aniž bychom si všimli všech krás a složitosti věcí kolem nás. Příroda je plná jednoduchých věcí, ale ta, kterou začnete věnovat pozornost, si uvědomujete, že tyto jednoduché věci jsou mnohem složitější, než jste si mysleli. To byl začátek mého návrhu, pokusit se interpretovat a vytvořit nový tvar pro láhev v naprosté přiměřenosti s přírodou. Stejně jako v přírodě, když se přibližujeme ke složitým formám, které by mohly být pro oko libovolné, objevíme geometrický vzorec.

Název projektu : Snowflake Vodka, Jméno designérů : Adrian Munoz, Jméno klienta : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka Vodka Láhev

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.