Designový Časopis
Designový Časopis
Veřejná Venkovní Zahradní Židle

Para

Veřejná Venkovní Zahradní Židle Para je sada veřejných venkovních židlí navržených k zajištění zdrženlivé flexibility ve venkovním prostředí. Sada židlí, která má jedinečně symetrický tvar a zcela se odchyluje od inherentní vizuální rovnováhy konvenčního designu židle. Tato sada venkovních židlí, inspirovaná jednoduchým tvarem houpačky, je odvážná, moderní a vítá interakci. Jak se silně váženým dnem, Para A podporuje 360 otáčení kolem své základny, a Para B podporuje obousměrné převrácení.

Stůl

Grid

Stůl Grid je stůl navržený z mřížkového systému, který byl inspirován tradiční čínskou architekturou, kde se v různých částech budovy používá typ dřevěné konstrukce zvané Dougong (Dou Gong). Při použití tradiční zámkové struktury dřeva je montáž stolu také procesem poznávání struktury a prožívání historie. Nosná konstrukce (Dou Gong) je vyrobena z modulárních dílů, které lze snadno demontovat, aby bylo možné skladovat.

Série Nábytku

Sama

Série Nábytku Sama je autentická série nábytku, která poskytuje funkčnost, emocionální zážitek a jedinečnost prostřednictvím svých minimálních, praktických forem a silného vizuálního efektu. Kulturní inspirace čerpaná z poezie vířících kostýmů, které se nosí při ceremoniích Sama, je ve svém designu znovu interpretována hrou kónické geometrie a technik ohýbání kovů. Sochařská poloha série je kombinována s jednoduchostí materiálů, forem a výrobních technik a nabízí funkční a estetické výhody. Výsledkem je moderní řada nábytku poskytující výrazný nádech obytných prostor.

Prsten

Dancing Pearls

Prsten Tančící perly mezi řvoucími mořskými vlnami, jsou výsledkem inspirace oceánem a perlami a jedná se o 3D modelový prsten. Tento prsten je navržen s kombinací zlata a barevných perel se speciální strukturou pro realizaci pohybu perel mezi řvoucími vlnami oceánu. Průměr trubky byl zvolen v dobré velikosti, což činí konstrukci dostatečně robustní, aby byl model vyrobitelný.

Kočičí Postel

Catzz

Kočičí Postel Při navrhování kočičího lůžka Catzz se inspirace inspirovala potřebami koček i majitelů a potřebou spojit funkci, jednoduchost a krásu. Při pozorování koček inspirovaly jejich jedinečné geometrické rysy čistou a rozeznatelnou formu. Některé charakteristické vzorce chování (např. Pohyb uší) byly začleněny do uživatelské zkušenosti kočky. S ohledem na majitele bylo také cílem vytvořit kus nábytku, který by mohli přizpůsobit a hrdě vystavit. Navíc bylo důležité zajistit snadnou údržbu. To vše umožňuje elegantní, geometrický design a modulární struktura.

Klub Pro Volný Čas

Central Yosemite

Klub Pro Volný Čas Vraťte se k jednoduchosti života, slunce skrz okno křižuje světlo a stín. Abyste lépe odráželi přirozenou chuť v celkovém prostoru, plně využijte log design, jednoduchý a stylový, humanistický komfort, zdůrazněte uměleckou vesmírnou atmosféru. Tón orientálního kouzla s jedinečnou prostorovou náladou. Toto je další výraz interiéru, je přirozený, čistý, variabilní.