Designový Časopis
Designový Časopis
Kino

Wuhan Pixel Box Cinema

Kino „Pixel“ je základní prvek obrázků, návrhář zkoumá vztah pohybu a pixelů, aby se stal tématem tohoto designu. „Pixel“ se používá v různých částech kina. V hale pokladny je umístěna obrovská zakřivená obálka tvořená více než 6000 kusů panelů z nerezové oceli. Nástěnná vitrína je zdobena obrovským množstvím čtvercových proužků vyčnívajících ze zdi, která představuje okouzlující název kina. V tomto kině by si každý užil skvělou atmosféru digitálního světa vytvořenou soudržností všech prvků „Pixel“.

Název projektu : Wuhan Pixel Box Cinema, Jméno designérů : Ajax Law, Jméno klienta : Hubei Xiang Sheng & Insun Entertainment Co. Ltd..

Wuhan Pixel Box Cinema Kino

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.