Designový Časopis
Designový Časopis
Obchod S Médii

Our House

Obchod S Médii Koncept „Náš dům“ přináší nový zážitek z nakupování díky inovativnímu designu, špičkové digitální technologii a nádechu magie Virgin a vytváří tak maloobchodní prostředí jako žádné jiné. Při přístupu jsou zákazníci pozdraveni buď Richardem Bransonem, Mo Farahem, Usainem Boltem nebo dokonce T-Rexem, z HD digitálních dveří. Tento pocit divadla a osobnosti poskytuje zákazníkům cestu k objevování světa nejnovějších zábavních a komunikačních služeb od Virgin Media.

Název projektu : Our House, Jméno designérů : Allen International, Jméno klienta : allen international.

Our House Obchod S Médii

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.