Designový Časopis
Designový Časopis
Lampa

Hitotaba

Lampa Navrhl Shinn Asano s pozadím v grafickém designu, Sen je 6 kus kolekce ocelového nábytku, který promění 2D čáry do 3D tvarů. Každý kus, včetně „hitotaba lampy“, byl vytvořen s linkami, které minimalizují přebytek, aby vyjádřily jak formu, tak funkčnost v celé řadě aplikací, inspirované jedinečnými zdroji, jako jsou tradiční japonská plavidla a vzory. Lampa Hitotaba je inspirována malebným výhledem na japonskou krajinu, kde jsou po sklizni zavěšeny svazky rýžové slámy směrem dolů, aby uschly.

Název projektu : Hitotaba, Jméno designérů : Shinn Asano, Jméno klienta : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Hitotaba Lampa

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.