Designový Časopis
Designový Časopis
Lampa

ADJUSTABLE

Lampa Naše žárovky reagují na specifické potřeby, jsou zároveň všestranné a interaktivní a také daleko přesahují rutinu zapnutí / vypnutí. Tyto lampy se propůjčují celému světu nuancí a jasnosti, i když k široké škále okolních prostředí a situačních potenciálů až do bodu, kdy je možné přizpůsobit náladu. Tato linie designu zahrnuje vlastnosti vlastní charismatickému produktu, byť avantgardním duchem a inovativním designem, přičemž představuje průlom v novosti. Můžeme s vámi sdílet tato dojmy?

Název projektu : ADJUSTABLE, Jméno designérů : E. ROTA JOVANI, Jméno klienta : ROTA Y REGIFE SCP.

ADJUSTABLE Lampa

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.