Designový Časopis
Designový Časopis
Výstavní Plakát

Optics and Chromatics

Výstavní Plakát Název Optics and Chromatic odkazuje na debatu mezi Goethem a Newtonem o povaze barev. Tuto debatu představuje střet dvou dopisních kompozic: jedna je vypočítaná, geometrická, s ostrými konturami, druhá se opírá o impresionistickou hru barevných stínů. V roce 2014 tento design sloužil jako obálka obalů pro umělce řady Pantone Plus.

Prsten

Gabo

Prsten Prsten Gabo byl navržen tak, aby povzbudil lidi, aby znovu navštívili hravou stránku života, která se obvykle ztratí, když dorazí dospělost. Návrhář byl inspirován vzpomínkami na pozorování jejího syna, jak si hraje s jeho barevnou magickou kostkou. Uživatel může hrát s kroužkem otáčením dvou nezávislých modulů. Tímto způsobem lze sladit nebo nesoulad barevných sad drahokamů nebo polohy modulů. Kromě hravého aspektu má uživatel možnost každý den nosit jiný prsten.

Zábava

Free Estonian

Zábava V tomto jedinečném uměleckém díle použila Olga Raag estonské noviny z roku, kdy byl vůz původně vyroben v roce 1973. Žluté noviny v Národní knihovně byly fotografovány, čištěny, upravovány a upravovány pro použití v projektu. Konečný výsledek byl vytištěn na speciálním materiálu používaném na automobilech, který trvá 12 let, a podání žádosti trvalo 24 hodin. Free Estonian je auto, které přitahuje pozornost, obklopuje lidi pozitivní energií a nostalgickými emocemi z dětství. Vyzývá zvědavost a angažovanost každého.

Jezdecký Komplex

Emerald

Jezdecký Komplex Holistický architektonický a prostorový projekt spojuje všech šest budov a odhaluje funkční identitu každé z nich. Rozšířené fasády arén a stájí směřující do administrativního kompozitního jádra. Šestiboká budova jako křišťálová mřížka spočívá v dřevěném rámu jako v náhrdelníku. Nástěnné trojúhelníky zdobené rozptylem skla jako smaragdovými detaily. Zakřivená bílá konstrukce zdůrazňuje hlavní vchod. Mřížka fasád je také součástí vnitřního prostoru, kde je prostředí vnímáno prostřednictvím transparentní sítě. Interiéry pokračují v tématu dřevěných konstrukcí a využívají měřítko prvků k proporcionálnějšímu měřítku člověka.

Reproduktorový Orchestr

Sestetto

Reproduktorový Orchestr Orchestrální soubor reproduktorů, které spolu hrají jako skuteční hudebníci. Sestetto je vícekanálový audio systém pro přehrávání jednotlivých skladeb nástrojů v samostatných reproduktorech různých technologií a materiálů určených pro konkrétní případ zvuku, mezi čistým betonem, rezonujícími dřevěnými rezonančními deskami a keramickými rohy. Míchání skladeb a částí se vrací fyzicky na místo poslechu, jako na skutečném koncertě. Sestetto je komorní orchestr zaznamenané hudby. Sestetto vyrábí přímo jeho designéři Stefano Ivan Scarascia a Francesco Shyam Zonca.

Kavárna

Perception

Kavárna Tato malá teplá dřevěná kavárna, která se nachází na rohu křižovatky v klidné čtvrti. Centralizovaná zóna otevřené přípravy poskytuje čistý a rozsáhlý zážitek z výkonu baristy návštěvníkům všude, kde je barové sedadlo nebo stolní sedadlo v kavárně. Stropní objekt s názvem „Stínující strom“ začíná ze zadní strany přípravné zóny a pokrývá zákaznickou zónu, aby vytvořila celou atmosféru této kavárny. Poskytuje návštěvníkům neobvyklý prostorový efekt a také se stává prostředkem pro lidi, kteří chtějí být při kávě s příchutí ztraceni v myšlenkách.