Designový Časopis
Designový Časopis
Motorová Pila

Rotation Saw

Motorová Pila Řetězová pila s otočnou rukojetí. Tento řetěz má rukojeť, která se otáčí o 360 ° a zastavuje se v předdefinovaných úhlech. Obecně lidé řezají stromy vodorovně nebo svisle otáčením pily v určitých úhlech nebo nakláněním nebo nakláněním částí těla. Bohužel pila často sklouzne z uchopení uživatele nebo uživatel musí pracovat v nepříjemné poloze, což může způsobit zranění. Aby se tyto nevýhody vyrovnaly, je navrhovaná pila vybavena otočnou rukojetí, takže uživatel může nastavit řezné úhly.

Název projektu : Rotation Saw, Jméno designérů : Hoyoung Lee, Jméno klienta : DESIGNSORI.

Rotation Saw Motorová Pila

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.