Designový Časopis
Designový Časopis
Prsten

Moon Curve

Prsten Přirozený svět je v neustálém pohybu, protože udržuje rovnováhu mezi řádem a chaosem. Dobrý design je vytvořen ze stejného napětí. Její vlastnosti síly, krásy a dynamiky pramení ze schopnosti umělce zůstat otevřeným těmto protikladům během aktu stvoření. Hotový kus je součtem nespočet možností, které umělec dělá. Všechna myšlenka a žádný pocit povedou k práci, která je tuhá a chladná, zatímco veškerý pocit a žádná kontrola přináší práci, která se nedokáže vyjádřit. Propletení těchto dvou bude výrazem samotného tance života.

Lampa

Capsule Lamp

Lampa Lampa byla původně navržena pro značku dětského oblečení. Inspirace pochází z hraček v kapslích, které děti získávají z prodejních automatů obvykle umístěných v prodejnách. Když se podíváme na lampu, uvidíme spoustu barevných hraček v kapslích, z nichž každá má přání a potěšení, které probudí mladistvou duši. Počet tobolek může být upraven a obsah může být vyměněn, jak se vám líbí. Od každodenních drobností až po speciální dekorace se každý předmět, který vložíte do kapslí, stane jedinečným příběhem, který krystalizuje váš život a stav mysli v určitý čas.

Kino

Wuhan Pixel Box Cinema

Kino „Pixel“ je základní prvek obrázků, návrhář zkoumá vztah pohybu a pixelů, aby se stal tématem tohoto designu. „Pixel“ se používá v různých částech kina. V hale pokladny je umístěna obrovská zakřivená obálka tvořená více než 6000 kusů panelů z nerezové oceli. Nástěnná vitrína je zdobena obrovským množstvím čtvercových proužků vyčnívajících ze zdi, která představuje okouzlující název kina. V tomto kině by si každý užil skvělou atmosféru digitálního světa vytvořenou soudržností všech prvků „Pixel“.

Kancelář

White Paper

Kancelář Interiér plátna připomíná prostor pro tvůrčí přínos designérů a vytváří příležitosti pro nesčetné vystavení procesu designu. Jak každý projekt postupuje, stěny a desky jsou pokryty výzkumem, náčrtky a prezentacemi, zaznamenávají vývoj každého designu a stávají se deníkem designérů. Bílé podlahy a mosazné dveře, které se jedinečně a odvážně používají pro robustní každodenní použití, shromažďují otisky prstů a otisky prstů od zaměstnanců a klientů, což svědčí o růstu společnosti.

Kavárna

Aix Arome Cafe

Kavárna Kavárna je místem, kde návštěvníci pociťují soužití s oceány. Obrovská struktura ve tvaru vejce umístěná uprostřed prostoru funguje současně jako pokladna a káva. Ikonický vzhled kabiny je inspirován tmavou a matně vypadající kávou. Dva velké otvory na přední straně obou stran „fazole“ slouží jako dobrý zdroj větrání a přirozeného světla. Kavárna poskytovala dlouhý stůl jako banda chobotnic a bublin dohromady. Zdánlivě náhodně zavěšené lustry připomínají pohled ryb na vodní hladinu, lesklé vlnky absorbují příjemné sluneční světlo z široké bílé oblohy.

Roadshow Výstava

Boom

Roadshow Výstava Jedná se o projekt výstavního designu pro roadshow módní značky v Číně. Téma této roadshow upozorňuje na potenciál mládeže stylizovat vlastní image a symbolizuje výbušný hluk, který tato roadshow vydává na veřejnosti. Zigzag forma byla použita jako hlavní vizuální prvek, ale s různými konfiguracemi, když byla použita v kabinách v různých městech. Struktura výstavních stánků byla všechna „stavebnice“ prefabrikovaná v továrně a instalována na místě. Některé části lze znovu použít nebo překonfigurovat, aby vytvořily nový design kabiny pro další zastávku roadshow.