Designový Časopis
Designový Časopis
Organický Nábytek A Sochařství

pattern of tree

Organický Nábytek A Sochařství Návrh rozdělení, které neefektivně využívá jehličnaté části; to je tenká část horní poloviny kmene kmene a nepravidelně tvarovaná část kořenů. Venoval jsem pozornost organickým ročním prstenům. Překrývající se organické vzorce oddílu vytvořily pohodlný rytmus v anorganickém prostoru. U produktů vzniklých z tohoto cyklu materiálu se pro spotřebitele stává organický prostorový směr. Jedinečnost každého produktu jim navíc poskytuje mnohem vyšší hodnotu.

Hračka

Movable wooden animals

Hračka Hračky na rozmanitost zvířat se pohybují různými způsoby, jednoduše, ale zábavně. Abstraktní tvary zvířat pohlcují děti, které si lze představit. Ve skupině je 5 zvířat: Prase, kachna, žirafa, šnek a dinosaurus. Kachní hlava se pohybuje zprava doleva, když ji zvednete ze stolu, zdá se, že vám říká „NE“; Žirafí hlava se může pohybovat shora a dolů; Prasečí nos, šnečí a dinosaurovské hlavy se při otáčení ocasu pohybují zevnitř ven. Všechny tyto pohyby způsobují, že se lidé usmívají a nutí děti hrát různými způsoby, například taháním, tlačením, otáčením atd.

Univerzitní Kavárna

Ground Cafe

Univerzitní Kavárna Nová kavárna „Ground“ slouží nejen k vytvoření sociální soudržnosti mezi fakultou a studenty technické školy, ale také k podpoře interakce mezi členy jiných kateder univerzity a mezi nimi. Při našem návrhu jsme využili neteřeného litého betonu bývalé seminární místnosti vrstvením palety z ořechových prken, perforovaného hliníku a rozštěpeného bluestone přes stěny, podlahu a strop prostoru.

Roly Poly, Pohyblivé Dřevěné Hračky

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Pohyblivé Dřevěné Hračky Jak mít duhu? Jak obejmout letní vítr? Vždy se mě dotýkají nějaké jemné věci a cítím se velmi spokojený a šťastný. Jak ukládat a jak vlastnit? Dostatek je stejně dobrý jako svátek. Rád bych formoval různé druhy materiálů jednoduchým a zábavným způsobem. Nechte děti hrát si s nimi, aby poznaly fyzický svět, stimulovaly jejich fantazii a pomohly jim pochopit okolní prostředí.

Luxusní Obuv

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luxusní Obuv V roce 2010 byla založena řada „sandálových / tvarovaných šperků“ společnosti Gianluca Tamburini, která se jmenuje Conspiracy. Konspirační obuv bez námahy kombinuje technologii a estetiku. Podpatky a podešve jsou vyrobeny z materiálů, jako je lehký hliník a titan, které se odlévají ve sochařských formách. Silueta obuvi je pak zvýrazněna polodrahokamy a dalšími bohatými ozdobami. Špičková technologie a špičkové materiály tvoří moderní sochu, která má tvar sandálu, ale kde jsou stále vidět dotek a zkušenosti zkušených italských řemeslníků.

Kolébky, Houpací Židle

Dimdim

Kolébky, Houpací Židle Lisse Van Cauwenberge vytvořila toto jedinečné multifunkční řešení, které slouží jako houpací křeslo a také jako kolébka, když jsou dvě křesla Dimdim spojena. Každá z houpacích křesel je vyrobena ze dřeva s ocelovými podpěrami a zakončena ořechovou dýhou. Dvě židle lze k sobě připevnit pomocí dvou skrytých svorek pod sedadlem, které vytvoří dětskou kolébku.