Designový Časopis
Designový Časopis
Konvice A Šálky

EVA tea set

Konvice A Šálky Tato svůdně elegantní čajová konvice s odpovídajícími šálky má bezvadný pour a je potěšením účastnit se. Neobvyklý tvar této čajové konvice s výlevkou, která roste z těla, se velmi dobře hodí k dobrému nalití. Poháry jsou všestranné a hmatové, aby se hnízdily ve vašich rukou různými způsoby, protože každý člověk má svůj vlastní přístup k držení šálku. K dostání v lesklé bílé barvě s postříbřeným prstenem nebo černým matným porcelánem s lesklým bílým víkem a bílými obroučkami. Uvnitř je umístěn nerezový filtr. ROZMĚRY: čajník: 12,5 x 19,5 x 13,5 šálků: 9 x 12 x 7,5 cm.

Hodiny

Zeitgeist

Hodiny Hodiny se odrážejí zeitgeist, který je spojován s inteligentními, technologickými a odolnými materiály. High-tech tvář produktu je představována polohrudým karbonovým tělem a zobrazením času (lehké díry). Uhlík nahrazuje kovovou část jako památku minulosti a zdůrazňuje funkční část hodin. Absence centrální části ukazuje, že inovativní LED indikace nahrazuje klasický hodinový mechanismus. Měkké podsvícení lze nastavit podle oblíbené barvy majitele a světelný senzor bude sledovat intenzitu osvětlení.

Robotické Vozidlo

Servvan

Robotické Vozidlo Jedná se o projekt servisního vozidla pro ekonomiku založenou na zdrojích, která vytváří síť s dalšími vozidly. Jednotný systém umožňuje vzájemnou komunikaci, což zvyšuje efektivitu přepravy cestujících i zvýšení efektivity v důsledku pohybu v silničním vlaku (snížení faktoru FX, vzdálenost mezi vozidly). Auto má bezobslužnou kontrolu. Vozidlo je symetrické: levné na výrobu. Má čtyři otočná motorová kola a možnost zpětného pohybu: manévr s velkými rozměry. Nástup na palubu zlepšuje komunikaci cestujících.

Krmítko

Food Feeder Plus

Krmítko Krmítko Feed Feed Plus pomáhá nejen dětem jíst samy, ale také znamená větší nezávislost rodičů. Kojenci se dokážou samy držet a sát a žvýkat poté, co jste rozdrtili jídlo rodičů. Food Feeder Plus má větší, flexibilní silikonový vak, který uspokojí rostoucí chuť k jídlu u dětí. Je to nezbytná výživa a umožňuje dětem bezpečně prozkoumat a vychutnat si čerstvé pevné jídlo. Potraviny nemusí být očištěny. Jednoduše vložte jídlo do silikonového vaku, zavřete západku zámku a děti si mohou vychutnat vlastní krmení čerstvým jídlem.

Umělá Topografie

Artificial Topography

Umělá Topografie Velký nábytek jako jeskyně Jedná se o oceněný projekt, který získal Velkou cenu umění v mezinárodní soutěži o kontejnery. Mým nápadem je vyhloubit objem uvnitř kontejneru, aby se vytvořil amorfní prostor jako jeskyně. Je vyroben pouze z plastu. Asi 1000 listů měkkého plastového materiálu o tloušťce 10 mm bylo vyříznuto ve formě konturové čáry a bylo laminováno jako vrstva. Není to jen umění, ale také velký nábytek. Protože všechny části jsou měkké jako pohovka a člověk, který vstoupí do tohoto prostoru, může relaxovat tím, že najde místo vhodné pro podobu vlastního těla.

Vnitřní Prostor

Chua chu kang house

Vnitřní Prostor Akupunkturním bodem v tomto domě bylo propojení uzavřeného prostoru do zcela nového vizuálu ticha. Tímto způsobem se obnovuje jisté historické a syrové kouzlo, které chrání prázdnotu domu. Nové ubytování končí překvapením interiéru v interiéru; dry & wet Kuchyně v kuchyni a jídelna v kuchyni. Obytný prostor byl také přerušen působivým uměleckým útokem, který se brzy stal osobním domovem pro elektrické rozvody. K doplnění celkového důrazu je třeba, aby plátky teplého světla skvrny na všech barevných stěnách.