Designový Časopis
Designový Časopis
Kalendář

Calendar 2014 “Town”

Kalendář Město je papírová řemeslná souprava s díly, které lze volně sestavit do kalendáře. Spojte budovy v různých formách a užívejte si vytváření vlastního městečka. Kvalitní designy mají sílu modifikovat prostor a přeměnit mysli jeho uživatelů. Nabízejí pohodlí při pohledu, držení a používání. Jsou naplněni lehkostí a prvkem překvapení, obohacujícím prostor. Naše originální výrobky jsou navrženy s využitím konceptu Life with Design.

Současný Qipao

The Remains

Současný Qipao Inspirace pochází z čínských relikvií, „keramika“ je nejvíce zastoupená, která je nejoblíbenější bez ohledu na královy a lidi. V mé studii se dodnes nezměnily základní čínské estetické standardy módy a Feng Shui (design interiéru a prostředí). Mají rádi průhled, vrstvení a přání. Chtěl bych navrhnout Qipao, aby přinesl implikaci a rysy keramiky od staré dynastie do současné módy. A provokuje lidi, kteří zapomněli na svou kulturu a etnicitu, kdykoli jsme v generaci i.

Restaurace

Osaka

Restaurace Nachází se v sousedství Itaim Bibi (Sao Paulo, Brazílie). Osaka pyšně ukazuje svou architekturu a nabízí intimní a útulné prostředí v různých prostorech. Venkovní terasa vedle ulice je vchodem do zeleného a moderního nádvoří, spojení mezi interiérem, exteriérem a přírodou. Soukromá a sofistikovaná estetika byla zhmotněna pomocí přírodních prvků, jako je dřevo, kameny, železo a textil. Střešní systém Lamella s tlumeným osvětlením a dřevěná příhradová konstrukce byly pečlivě prostudovány, aby se dokončil harmonizující design interiéru a vytvořily různé prostředí.

Zařízení Na Testování Vína

Grapevine House

Zařízení Na Testování Vína Grapevine House v podobě abstraktní hroznů, který je téměř zdarma čeká na vinici. Jeho hlavní podpůrný prvek vytvořený digitálně vyrobeným sloupcem představuje poctu starému kořenu révy vinné. Průsvitné sklo Grapevine House je otevřené ve všech směrech a umožňuje okamžitý zážitek z vinice. Tímto způsobem by mělo být umožněno vizuální zlepšení chuti všech testovaných vín.

Kalendář

Calendar 2014 “Farm”

Kalendář Sestava papírenského řemesla Farm se snadno sestavuje. Není potřeba žádné lepidlo ani nůžky. Sestavte spojením částí se stejnou značkou. Každé zvíře bude dvouměsíční kalendář. Kvalitní designy mají sílu modifikovat prostor a přeměnit mysli jeho uživatelů. Nabízejí pohodlí při pohledu, držení a používání. Jsou naplněni lehkostí a prvkem překvapení, obohacujícím prostor. Naše originální výrobky jsou navrženy s využitím konceptu Life with Design.

Víceosý Závěsový Systém

GLASSWAVE

Víceosý Závěsový Systém Multiaxiální clonový systém GLASSWAVE otevírá dveře větší flexibilitě při navrhování skleněných stěn pro hromadnou výrobu. Tento nový koncept u clonových zdí je založen na principu vertikálních sloupků s válcovými spíše než pravoúhlými profily. Tento definitivně inovativní přístup znamená, že mohou být vytvořeny struktury s vícesměrnými spoji, což zvyšuje desetinásobek možných geometrických kombinací při montáži skleněných stěn. GLASSWAVE je nízkopodlažní systém určený pro trh charakteristických budov o třech patrech nebo menších (majestátní haly, showroomy, atria atd.)