Designový Časopis
Designový Časopis
Firemní Design

Vivifying Minimalism

Firemní Design Výstupem bylo vytvoření moderního prostoru, který přizpůsobuje terapie založené na pokročilé technologii a zároveň nabízí klasické lázeňské procedury. Výsledným návrhem bylo vytvoření dynamického prostoru, který emituje askezi vědeckých laboratoří a zároveň přidá známé konotace teplých klasických interiérů. Inspirace pro pozemní lobby pocházela z filozofie zenu a dyadické povahy vesmíru. Bílý lavaplaster naznačující klinický bílý a vědecký důvod, čokoládově hnědý z klasických palet, naznačující vkusné konotace lidských tužeb.

Lékařské Centrum

Neo Derm The Center

Lékařské Centrum Je navržen tak, aby rezonoval s tématem linií, a zvýraznění vápno v barvě je dostačující k tomu, aby předvedlo stručnou a energetickou konstrukci tohoto konkrétního centra péče o pleť. Paprsky bílých honosných linií vedou napříč bílým stropem a dynamicky zasahují do okolního prostoru. Relaxační zóna sousedící s recepcí je nastavena na limetkový na limetkový barevný tón od nábytku po koberec, který zdůrazňuje mladou a omlazenou esenci značky prostřednictvím přehledu přístavu Victoria.

Výstavní A Jednací Prostor

All Love in Town Sales Center

Výstavní A Jednací Prostor Komerční prostor by také mohl být oblastí podnikání zaměřenou na podnikání plnou umění a estetiky, stejně jako divadlo a muzeum. Jen málo designérů si nikdy nemyslelo, že intenzivní kombinace lidí a okolí je tak nezbytná, než jsme kdy očekávali. Vytvořili jsme vnitřní prostor, který udeřil akord s lidmi při vstupu do něj tím, že co nejvíce využívají levné materiály - žárovky, Ping Pong a vánoční ozdobné koule. Vynesl legendu o prodeji nemovitostí dokončením prodejních úkolů ve třech měsíce v té době v celém průmyslu kvůli výraznému designu.

Prsten

Moon Curve

Prsten Přirozený svět je v neustálém pohybu, protože udržuje rovnováhu mezi řádem a chaosem. Dobrý design je vytvořen ze stejného napětí. Její vlastnosti síly, krásy a dynamiky pramení ze schopnosti umělce zůstat otevřeným těmto protikladům během aktu stvoření. Hotový kus je součtem nespočet možností, které umělec dělá. Všechna myšlenka a žádný pocit povedou k práci, která je tuhá a chladná, zatímco veškerý pocit a žádná kontrola přináší práci, která se nedokáže vyjádřit. Propletení těchto dvou bude výrazem samotného tance života.

Lampa

Capsule Lamp

Lampa Lampa byla původně navržena pro značku dětského oblečení. Inspirace pochází z hraček v kapslích, které děti získávají z prodejních automatů obvykle umístěných v prodejnách. Když se podíváme na lampu, uvidíme spoustu barevných hraček v kapslích, z nichž každá má přání a potěšení, které probudí mladistvou duši. Počet tobolek může být upraven a obsah může být vyměněn, jak se vám líbí. Od každodenních drobností až po speciální dekorace se každý předmět, který vložíte do kapslí, stane jedinečným příběhem, který krystalizuje váš život a stav mysli v určitý čas.

Kino

Wuhan Pixel Box Cinema

Kino „Pixel“ je základní prvek obrázků, návrhář zkoumá vztah pohybu a pixelů, aby se stal tématem tohoto designu. „Pixel“ se používá v různých částech kina. V hale pokladny je umístěna obrovská zakřivená obálka tvořená více než 6000 kusů panelů z nerezové oceli. Nástěnná vitrína je zdobena obrovským množstvím čtvercových proužků vyčnívajících ze zdi, která představuje okouzlující název kina. V tomto kině by si každý užil skvělou atmosféru digitálního světa vytvořenou soudržností všech prvků „Pixel“.