Designový Časopis
Designový Časopis
Lampa

Capsule Lamp

Lampa Lampa byla původně navržena pro značku dětského oblečení. Inspirace pochází z hraček v kapslích, které děti získávají z prodejních automatů obvykle umístěných v prodejnách. Když se podíváme na lampu, uvidíme spoustu barevných hraček v kapslích, z nichž každá má přání a potěšení, které probudí mladistvou duši. Počet tobolek může být upraven a obsah může být vyměněn, jak se vám líbí. Od každodenních drobností až po speciální dekorace se každý předmět, který vložíte do kapslí, stane jedinečným příběhem, který krystalizuje váš život a stav mysli v určitý čas.

Kino

Wuhan Pixel Box Cinema

Kino „Pixel“ je základní prvek obrázků, návrhář zkoumá vztah pohybu a pixelů, aby se stal tématem tohoto designu. „Pixel“ se používá v různých částech kina. V hale pokladny je umístěna obrovská zakřivená obálka tvořená více než 6000 kusů panelů z nerezové oceli. Nástěnná vitrína je zdobena obrovským množstvím čtvercových proužků vyčnívajících ze zdi, která představuje okouzlující název kina. V tomto kině by si každý užil skvělou atmosféru digitálního světa vytvořenou soudržností všech prvků „Pixel“.

Kancelář

White Paper

Kancelář Interiér plátna připomíná prostor pro tvůrčí přínos designérů a vytváří příležitosti pro nesčetné vystavení procesu designu. Jak každý projekt postupuje, stěny a desky jsou pokryty výzkumem, náčrtky a prezentacemi, zaznamenávají vývoj každého designu a stávají se deníkem designérů. Bílé podlahy a mosazné dveře, které se jedinečně a odvážně používají pro robustní každodenní použití, shromažďují otisky prstů a otisky prstů od zaměstnanců a klientů, což svědčí o růstu společnosti.

Kavárna

Aix Arome Cafe

Kavárna Kavárna je místem, kde návštěvníci pociťují soužití s oceány. Obrovská struktura ve tvaru vejce umístěná uprostřed prostoru funguje současně jako pokladna a káva. Ikonický vzhled kabiny je inspirován tmavou a matně vypadající kávou. Dva velké otvory na přední straně obou stran „fazole“ slouží jako dobrý zdroj větrání a přirozeného světla. Kavárna poskytovala dlouhý stůl jako banda chobotnic a bublin dohromady. Zdánlivě náhodně zavěšené lustry připomínají pohled ryb na vodní hladinu, lesklé vlnky absorbují příjemné sluneční světlo z široké bílé oblohy.

Roadshow Výstava

Boom

Roadshow Výstava Jedná se o projekt výstavního designu pro roadshow módní značky v Číně. Téma této roadshow upozorňuje na potenciál mládeže stylizovat vlastní image a symbolizuje výbušný hluk, který tato roadshow vydává na veřejnosti. Zigzag forma byla použita jako hlavní vizuální prvek, ale s různými konfiguracemi, když byla použita v kabinách v různých městech. Struktura výstavních stánků byla všechna „stavebnice“ prefabrikovaná v továrně a instalována na místě. Některé části lze znovu použít nebo překonfigurovat, aby vytvořily nový design kabiny pro další zastávku roadshow.

Průlom Grafického Designu

The Graphic Design in Media Conception

Průlom Grafického Designu Tato kniha je o grafickém designu; poskytuje explicitní, detailní pohled na strukturu designu jako proces, který se používá ke komunikaci s publikem s různými kulturami prostřednictvím metod designu, zahrnuje význam grafického designu jako role, procesy designu jako techniky, návrh značky jako tržní kontext, návrh obalu s připravené šablony a obsahuje díla z vysoce nápaditých kreativ, které se používají k označení principů designu.