Designový Časopis
Designový Časopis
Obalový Design

Milk Baobab Baby Skin Care

Obalový Design Je inspirováno mlékem, hlavní složkou. Unikátní konstrukce obalu typu mléčného balení odráží vlastnosti produktu a je navržena tak, aby byla známa i prvním spotřebitelům. Kromě toho se používá materiál vyrobený z polyethylenu (PE) a pryže (EVA) a měkké vlastnosti pastelové barvy, aby se zdůraznilo, že se jedná o mírný produkt pro děti se slabou kůží. Kulatý tvar je aplikován do rohu pro bezpečnost maminky a dítěte.

Reklamní Kampaň

Feira do Alvarinho

Reklamní Kampaň Feira do Alvarinho je každoroční vinárna, která se koná v portugalském Moncau. Aby bylo možné tuto událost sdělit, bylo vytvořeno starověké a smyšlené království. S vlastním jménem a civilizací bylo Království Alvarinho, které bylo označeno proto, že Moncao je známé jako kolébka vína Alvarinho, inspirováno skutečnou historií, místy, ikonickými lidmi a legendami z Moncao. Největší výzvou tohoto projektu bylo přenést skutečný příběh území do designu postav.

Design Vizuální Identity

ODTU Sanat 20

Design Vizuální Identity Pro dvacátý ročník ODTU Sanat, každoročně pořádaného uměleckého festivalu Střední východní technické univerzity, byla žádostí vybudovat vizuální jazyk, který by zdůraznil následných 20 let festivalu. Jak bylo požadováno, 20. ročník festivalu byl zdůrazněn tím, že se k němu přiblížil jako zakryté umělecké dílo, které má být odhaleno. Stíny stejných barevných vrstev, které tvoří čísla 2 a 0, vytvořily 3D iluzi. Tato iluze dává pocit úlevy a čísla vypadají, jako by se roztavily do pozadí. Výběr živé barvy vytváří jemný kontrast s klidem vlnité 20.

Whisky Malbec Wood

La Orden del Libertador

Whisky Malbec Wood Ve snaze kombinovat odlišné prvky, které odkazují na název produktu, design posiluje poselství, které navrhuje. Přenáší vzrušující a zajímavý obraz. Ilustrace vzdorného kondora zobrazujícího jeho křídla, označující pocit svobody, spojený se symetrickou a sugestivní medailí, přidaný k ilustraci na pozadí s imaginární krajinou, která přináší poezii do designu, vytváří ideální kombinaci, která zprostředkovává požadovanou zprávu. Střízlivá barevná paleta poskytuje exkluzivní funkce a typografické použití odpovídá tradičnímu a historickému produktu.

Tablety Naplněné Konopím

Secret Tarts

Tablety Naplněné Konopím Balení Secret Tarps se vyrábí v takzvaném modernizovaném retro / vintage stylu s pocitem starých poznámek, takže očekávání doteku mistra a lékárníka drží zákazníka na první pohled a později, zatímco podrobné pozorování hlavních konstrukčních prvků kódovaných do holistická struktura přenášející hlavní marketingový bod: tento produkt je vyvíjen farmaceutickou řemeslně-profesní společností a uvnitř obsahuje ručně vyráběný lékárnický tajný recept.

Mobilní Aplikace

Akbank Mobile

Mobilní Aplikace Nový design aplikace Akbank Mobile poskytuje novou perspektivu, pokud jde o sociální, chytré, budoucí a prospěšné bankovní zkušenosti. Díky personalizovanému návrhu oblasti na hlavní stránce si uživatelé mohou prohlížet inteligentní informace, které jim usnadní jejich finanční život. S tímto novým designovým přístupem také tradiční bankovní transakce hovoří jazykem uživatele s vizuálními miniaturami kontaktů, zjednodušenými toky akcí a koncepty.