Designový Časopis
Designový Časopis
Web

Upstox

Web Upstox dříve dceřinou společností RKSV je online platforma pro obchodování s akciemi. Odlišné produkty určené pro obchodníky a laiky jsou spolu s platformou pro učení volného obchodu jedním z nejsilnějších USP společnosti Upstox. Celá strategie a značka byly konceptualizovány během fáze navrhování v Lollypopově studiu. Důkladní konkurenti, uživatelé a průzkum trhu pomohli při poskytování řešení, která vytvořili diskrétní identitu pro web. Návrhy byly vytvořeny interaktivní a intuitivní s využitím vlastních ilustrací, animací a ikon, které pomáhají prolomit monotónnost datově řízených webových stránek.

Webová Aplikace

Batchly

Webová Aplikace Platforma Batchly SaaS umožňuje zákazníkům Amazon Web Services (AWS) snižovat jejich náklady. Návrh webové aplikace v produktu je jedinečný a lákavý, protože uživateli umožňuje provádět různé funkce z jednoho místa bez opuštění stránky a také zvažuje poskytnutí ptačí perspektivy všech dat, která jsou pro správce důležitá. Důraz byl kladen také na prezentaci produktu prostřednictvím jeho webových stránek a byl navržen tak, aby komunikoval USP během prvních 5 sekund samotného. Zde použité barvy jsou živé a ikony a ilustrace pomáhají webové stránce interaktivně působit.

Cena Prezentace

Awards show

Cena Prezentace Tato slavnostní scéna byla navržena s jedinečným vzhledem a vyžadovala flexibilitu při prezentaci hudební show a několika různých ocenění. Soupravy byly interně osvětleny, aby přispěly k této flexibilitě, a zahrnovaly létající prvky jako součást sady, které se létaly během show. Jednalo se o předávání cen a předávání výročních cen pro neziskovou organizaci.

Láhev

North Sea Spirits

Láhev Design láhve North Sea Spirits je inspirován jedinečnou povahou Sylta a zahrnuje čistotu a čistotu tohoto prostředí. Na rozdíl od jiných lahví jsou North Sea Spirts plně pokryty jednobarevným povrchovým povlakem. Logo obsahuje Stranddistel, květ jen existující v Kampen / Sylt. Každá ze 6 příchutí je definována jednou specifickou barvou, zatímco obsah 4 míchaných nápojů je identický s barvou láhve. Povlak na povrchu poskytuje měkký a teplý pocit v ruce a hmotnost zvyšuje vnímání hodnoty.

Vinyl Záznam

Tropical Lighthouse

Vinyl Záznam Poslední 9 je hudební blog bez omezení žánru; jeho funkcí je kryt tvaru kapky a propojení mezi vizuální komponentou a hudbou. Posledních 9 produkuje hudební kompilace, z nichž každá obsahuje hlavní hudební téma odrážející se ve vizuální koncepci. Tropický maják je 15. kompilací série. Projekt byl inspirován zvuky tropického lesa a hlavní inspirací je hudba umělce a hudebníka Mtendere Mandowy. V rámci tohoto projektu byly navrženy obaly, promo videa a vinylové disky.

Vaření Sprej

Urban Cuisine

Vaření Sprej Pouliční kuchyně je místem chutí, látek, povzdechů a tajemství. Ale také překvapení, koncepty, barvy a vzpomínky. Je to web pro stvoření. Kvalitní obsah již není základním předpokladem pro přitažlivost, nyní klíčem je přidat emoční zážitek. Tímto obalem se šéfkuchař stává „graffiti umělec“ a klient se stává uměleckým divákem. Nový originální a kreativní emocionální zážitek: Urban Cuisine. Recept nemá duši, je to kuchař, který musí recept dát duši.