Designový Časopis
Designový Časopis
Vizuální Identita Pekárny

Mangata Patisserie

Vizuální Identita Pekárny Mångata je ve švédštině vizualizována jako romantická scéna, na nočním moři vzniká zářivý, silniční odraz Měsíce. Scéna je vizuálně přitažlivá a dostatečně speciální pro vytvoření image značky. Barevná paleta, černá a zlatá, napodobuje atmosféru temného moře, dodala této značce záhadný, luxusní nádech.

Branding A Balení Nápojů

Jus Cold Pressed Juicery

Branding A Balení Nápojů Logo a obal byly navrženy místní firmou M - N Associates. Obal zasáhne správnou rovnováhu mezi tím, jak být mladý a hip, ale také nějak hezký. Bílé logo se sítotiskem vypadá kontrastně s barevným obsahem a bílá čepice s akcentem. Trojúhelníková struktura láhve se hodí k vytvoření tří samostatných panelů, jednoho pro logo a dvou pro informace, zejména podrobné informace o kulatých rozích.

Pivní Balení

Okhota Strong

Pivní Balení Cílem tohoto přepracování je ukázat vysokou ABV produktu pomocí vizuálně rozpoznatelného pevného materiálu - vlnitého kovu. Ražba z vlnitého kovu se stává hlavním motivem skleněné láhve, přičemž je taktilná a snadno se drží. Grafický vzor připomínající vlnitý kov se přenáší na hliník, který může být doplněn zvětšeným diagonálním logem značky a modernizovaným obrazem lovce, čímž se nový design stává dynamičtějším. Grafické řešení pro láhev i plechovku je jednoduché a snadno implementovatelné. Výrazné barvy a robustní designové prvky přitahují cílové publikum a zvyšují viditelnost police.

Obal

Stonage

Obal Kreativní kombinace alkoholických nápojů s konceptem „rozpouštěcího obal“ přináší Melting Stone na rozdíl od tradičních alkoholových obalů jedinečnou hodnotu. Namísto běžného otevíracího postupu je tavicí kámen navržen tak, aby se rozpustil, když je ve styku s povrchem s vysokou teplotou. Když se alkoholové obal vylije horkou vodou, obal z „mramoru“ se rozpustí, zatímco zákazník je připraven si drink vychutnat s vlastním výrobkem na míru. Je to nový způsob, jak si užít alkoholické nápoje a ocenit tradiční hodnotu.

Kuchařka

12 Months

Kuchařka Konferenční stolek maďarská kuchařka 12 měsíců, debutující autorka Eva Bezzegh, byla spuštěna v listopadu 2017 společností Artbeet Publishing. Jedná se o jedinečný malebný umělecký název, který představuje měsíční přístup sezónních salátů s chutěmi několika kuchyní z celého světa. Kapitoly sledují změny ročních období na našich talířích a v přírodě po celý rok v 360pp, kde se získávají sezónní recepty a odpovídající portréty jídla, místní krajiny a života. Kromě toho, že se jedná o nesmyslnou tematickou sbírku receptů, slibuje trvalý umělecký zážitek z knih.

Balení Kávy

The Mood

Balení Kávy Design představuje pět různých ručně kreslených, vintage inspirovaných a mírně realistických tváří opic, z nichž každá představuje jinou kávu z jiné oblasti. Na hlavě stylový klasický klobouk. Jejich mírný výraz vyvolává zvědavost. Tyto opičí opice naznačují kvalitu, jejich ironická sofistikovanost přitahuje pijáky kávy, kteří mají zájem o komplexní chuťové vlastnosti. Jejich výrazy hravě reprezentují náladu, ale také odkazují na chuťový profil kávy, jemný, silný, kyselý nebo hladký. Design je jednoduchý, ale jemně chytrý, káva pro každou náladu.